Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

"BÜTÜN EKİPLERİMİZ SAHADA"

Vali Osman Hacıbektaşoğlu Mithatpaşa Mahallesi Hayribey Sokak'ta heyelan nedeniyle yıkılan hastane yolunu inceledi.

Bu içerik 305 kez okundu.
Advert

 Vali Osman Hacıbektaşoğlu Mithatpaşa Mahallesi Hayribey Sokak'ta heyelan nedeniyle yıkılan hastane yolunu inceledi.

Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi yolunda iki gündür yağan yağmur nedeniyle heyelan oluşarak yarıldı. Hastane yolunun çöken kısmına gelerek inceleyen Vali Osman Hacıbektaşoğlu, şunları söyledi:

"Sabahtan beri zaten takip ediyoruz. Sayın Başkanımıza da tüm dinleyelim Rabbim. Mithatpaşa Mahallesi Hayri Bey Sokak Amele Birliği yolunda gördüğünüz çöküntü oldu. Bu arada tedbir alındı, alternatif yollara yönlendirildi. Şu anda hemen müdahale ediliyor. Önlemler devam ediyor. İstinat duvarının yıkıldığı bölgede suyun o bölgeye akışına belediye ekiplerimiz engel oldular. Çalışmalar an itibariyle devam ediyor. İlimizde fırtına yok ancak yağış devam ediyor. Sabah saatlerinde Ereğli-Alaplı arasında bir heyelan meydana gelmişti. Onu ekiplerimiz yine öğlen saatlerinde aynı bölgede devamında heyelan oldu. Alaplı-Ereğli arası iki yönlü çift yönlü yol kapandı. Organize Sanayi Bölgesi üzerinden oradan ulaşım sağlanıyor. Az önce gelen bilgiye göre tek yönlü yine rafiğe kontrollü olarak açıldı. Bir yandan da bütün ekiplerimiz sahada. Bu tür geçmişte heyelan olan, yakın zamanda heyelan olan heyelan riskli olan bölgeler sürekli izleniyor. Hem Çevre Şehircilik Bakanlığı, Özel İdare, Karayolları, Zonguldak Belediyemiz yine bu heyelanın mıntıkalarını işleme aldı. Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, belediye ekiplerimiz ekiplerimize yine buraları sürekli gözlüyoruz. Ekiplerimiz, kurumlarımız ayakta. Allah kaza bela vermesin, takip edeceğiz. Geçmiş olsun."

"HASTANE PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN HİZMETE DEVAM EDECEK"

Vali Hacıbektaşoğlu Amele Birliği Hastanesi'nin polikliniğinin bir süre kapatıldığı yönündeki bilgisine karşılık

"İl Sağlık Müdürümüzle koordinasyon sağladık. Hastane Pazartesi gününden itibaren poliklinik hizmetlerine devam edecek. Çünkü alternatif yollar mevcut. Emniyet müdürlüğümüz ve bileceğimiz vatandaşlarımıza bunları duyuru yaparak bilgilendirdiler" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU