-Sercan KAPUSUZ-
"Eski Terminal Alanı" projesinde adım adım sona yaklaşılıyor
Devrek Belediyesi, kardeş Şişli Belediyesi’nin katkı ve destekleriyle yapılan "Eski Terminal Alanı" projesinde çalışmalar devam ediyor.
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, eski Terminal Alanında yürütülen çalışmaları yerinde incelerken, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Devrek Belediyesi'nin kardeş belediyesi Şişli Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan "Eski Terminal Alanı" projesinde adım adım sona yaklaşılıyor. Proje kapsamında bölgemizin yöresel ürünlerinin tanıtımı ve satımının yapılacağı kafe ve benzeri mekanların büyük bir bölümü tamamlanırken zemine ise Devrek'in simgesi olan 2 adet Devrek Bastonu figürü işlendi.
Devrek Belediye Başkanı Bozkurt, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak Devrek'e yeni bir tesis kazandırılacağını belirterek; "Kardeş belediyemiz Şişli Belediyesi'nin maddi katkılarıyla yaptığımız Eski Terminal Projesi'nde yüklenici firma çalışmlarında sona yaklaştı. Proje kapsamında bölgemizin yöresel ürünlerinin tanıtımı ve satımının yapılacağı kafe ve benzeri mekanların büyük bir bölümü tamamlanırken zemine ise Devrek'in simgesi olan 2 adet Devrek Bastonu figürü işlendi.
Projeyi en kısa sürede tamamlayarak ilçemize yeni bir tesis kazandırmış olacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun.
Kardeş Belediyemiz Şişli’nin değerli başkanı Muammer Keskin ağabeye ve ekibine şahsım ve Devrek halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.







