Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

İŞÇİLERDEN BAŞKAN BOZKURT’A PASTALI TEŞEKKÜR

Devrek Belediyesi işçileri Başkan Bozkurt’a sürpriz yaptı.

İŞÇİLERDEN BAŞKAN BOZKURT’A PASTALI TEŞEKKÜR
Bu içerik 611 kez okundu.
Advert

    Devrek Belediyesi işçileri Başkan Bozkurt’a sürpriz yaptı.

     Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un, 200’ün üzerindeki belediye şirketiçalışanının maaşlarına sözleşme kapsamında yüzde 79’luk zam yapması sonrasında,işçiler başkana teşekkür etmek için pasta kesti.     

     BaşkanBozkurt İtfaiye Müdürlüğünü ziyareti sırasında, belediye şirketinde çalışanişçilerin sürpriziyle karşılaştı.“En büyük başkan bizim başkan”, “İşçi veemekçi dostu bizim başkan” ve “İşçiler seninle gurur duyuyor” sloganlarıylakarşılaşan Başkan Çetin Bozkurt, duygulu anlar yaşadı.    

      İşçiler başkana, maaşlarına yaptığı zamnedeniyle teşekkür ederek saygılarını sundu. Başkan Bozkurt da yaptığıkonuşmada, “Benim emekçi, emekten yana olan kardeşlerim. Sizlerin nasılalınterinizle evinize ekmek götürdüğünüzü çok yakından biliyorum. Ülkemizde yaşananekonomik sıkıntılara karşı elbette sizi ezdiremezdim, bu günü kadar yaptığımıztoplu sözleşmelerde en yüksek oranı ve en yüksek ücreti veren belediye olduk. Belediyeçalışanlarımızın tamamının sendikalı olmasını sağladık.  Boynunuzu bükemezdim. Çünkü sizler bu paraya, bu zammı çoktan hak eden emekçi kardeşlerimsiniz. Başkan olarak görevegeldiğimden bu yana hep sizleri düşündüm, sizlerin yanında oldum, olmaya dadevam edeceğim. Bir kez daha söylüyorum, insan onuruna yakışan, emekçiyi,sizleri namerde muhtaç etmeyeceğim. Dik durun, bükülmeyin. Unutmayın benimkardeşlerim, sizlerin arkasında Çetin başkanınız var” dedi.      

     İşçilerdaha sonra Başkan Bozkurt’a teşekkür pastası kesti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU