Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

SEÇİM DEĞİL, TACİZ KAVGASI!

SEÇİM DEĞİL, TACİZ KAVGASI!
Bu içerik 2880 kez okundu.
Advert

     Sercan Kapusuz

    Devrek’in Durupınar Köyü’nde yaşanan olayın seçim kavgası değil, taciz kavgası olduğu ortaya çıktı.

    Devrek’in Durupınar Köyünde yaşanan ve basına seçim kavgası olarak yansıyan olayın iç yüzünün seçim kavgası değil taciz kavgası olduğu ortaya çıktı.

    Durupınar Köyünde ikamet eden 70 yaşındaki Mehmet Akkaş’ın oğlu pedofili hastası Cengiz Aktaş  Ercan Arık’ın çocuğunu defalarca taciz etti. Çocuk durumu babası Ercan Arık’a anlattı. Ercan Arık da pedofili hastası Cengiz Aktaş’ın çocuğunu sürekli tacizde bulunduğunu babası Mehmet Aktaş ile annesi Ayşe Aktaş’a bildirdi. Ercan Arık aileye çocuklarının bu durumu karşısında onu tedavi ettirmelerini istedi.

    Baba Ercan Arık şöyle konuştu:

    “Komşumuzun çocuğu sürekli çocuklarımıza tacizde bulunuyordu, bunu fark ettik ve durumu ana babasına bildirdik. Önlem almalarını istedik. Bu sadece benim çocuğuma değil başka çocuklara da aynı şeye yapıyormuş. Mehmet Akkaş’a durumu ortaya çıkaracağımızı söyledim. Kendilerinden bu olayla ilgili olarak davacı olmamamız için böyle bir iftira uydurdu. Biz durumu muhtar Muhterem Benli’ye de bildirdik ama hiç oralı olmadı. Bu ailenin arkasında Muhtar var. bizim kavgamız seçim kavgası değil çocuğumuza yapılan taciz kavgasıdır. Biz de yasal yollardan hakkımızı arayacağız elbette. Mehmet Akkaş olayı örtbas etmek için böyle bir iftira attı bize. ”diye konuştu.

      Olayla ilgili olarak tahkikat sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU