Advert
Advert
Advert

EMEKLİ NE DERSE O OLUR

Zonguldak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, siyasilere seslenerek “ Sınıfı geçmek istiyorsanız emekliye bir şeyler vermeniz lazım. Nereye giderseniz gidin emekli ile muhatap olacaksınız. Seyyanen emekliye yeteri kadar

EMEKLİ NE DERSE O OLUR
Bu içerik 451 kez okundu.
Advert

Zonguldak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, siyasilere seslenerek “ Sınıfı geçmek istiyorsanız emekliye bir şeyler vermeniz lazım. Nereye giderseniz gidin emekli ile muhatap olacaksınız. Seyyanen emekliye yeteri kadar hak verilemezse emekli gerekeni yapacaktır” dedi.

 Zonguldak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu siyasilere seslenerek emeklinin perişan durumda olduğunu söyledi. Seçim çalışması yapan siyasilere çağrıda bulunan Sarıoğlu, “Dünyayı ve siyaseti iyi takip ediyoruz. Siyasileri iyi takip ediyoruz. İşin bir gerçeği var emekli ne derse o olur. Zonguldak’ta 170 bin emekli var. Türkiye’de 16 Milyon emekli var.  Sınıfı geçmek için emekliyi dinlemeniz lazım. Emekliyi dinlemeden, emeklinin hakkını vermeden bu iş olmaz sınıfı geçemezsiniz. Kimse kimseyi kandırmasın. Boşuna sokaklarda dolaşmayın. İşin bir gerçeği var emeklinin cebinde para yok. Emekli perişan. Birde sıkılmadan bayram ikramiyesinin 3 bin lira olduğunu açıklıyorlar. Böyle bir dünya yok kimse kimseyi kandırmasın. İkramiyeler asgari ücret seviyesinde olmadıkça adalet sağlanamaz. Herkes aklıselim hareket etsin. Biz herkesi yakinen takip ediyoruz. Nereye giderseniz gidin emekli ile muhatap olacaksınız. Seyyanen emekliye yeteri kadar hak verilemezse emekli gerekeni yapacaktır” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ