Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

MMO'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanlığı'nın 18 Şubat 2024 Pazar günü yapılan Genel Kurulu'nda seçilen yönetimde görev dağılımı yapıldı.

MMO'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Bu içerik 414 kez okundu.
Advert

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanlığı'nın 18 Şubat 2024 Pazar günü yapılan Genel Kurulu'nda seçilen yönetimde görev dağılımı yapıldı.

  16.Dönem Genel Kurulu sonucunda Odanın yeni şube başkanı Melih Başören oldu. Odada iki dönem başkanlık yapan Birhan Şahin, görevi Melih Başören'e devretti.

 Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Melih Başören'in ilk açıklaması şöyle:

"Bilimin ve Tekniğin Işığında,Meslek , Meslektaş ve Toplum Yararına her türlü çabayı güçlendirerek sürdürme anlayışıyla, Görevimize Kaldığı Yerden Devam Edeceğiz…

  Şubemizin 16. Donem Genel Kurulu 17 Şubat 2024 Cumartesi günü gerçekleştirildi, 18 Şubat 2024 Pazar günü yapılan seçimle de Şube Yönetim Kurulu ve Üst Kurul Delegeleri belirlendi. Bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşen seçimlerde, Yönetim Kurulu ve Delege aday listemiz, üyelerinden aynı anlayış ile kaldığı yerden devam etme yetkisi almıştır.

 Şube yönetim kurulumuz, geçmişte olduğu gibi bu dönemde de, bilimin ve tekniğin ışığında, meslek ve meslektaş sorunlarının, ülke ve toplum sorunlarından ayrılamayacağının bilinciyle karar alma süreçlerinde demokratik ve katılımcılığı savunan bir anlayışla çalışarak, Kentlerimizde oluşan yaşam alanlarımızı etkileyen sorunlarla ilgili kamuoyu duyarlılıĝı yaratmaya ve çözüm yolları üretmeye, Meslek alanlarımızdaki çalışmaları artırarak, mesleğimize ve meslektaşlarımıza yararlı olmaya,

Kamu yararına olan mesleki ve teknik hizmetler ile sorumluluklarını yerine getirmeye. Mühendislere özlük hakları, güvenceli iş ve insanca yaşayacak ücret sağlanmasında meslektaş dayanışmasını büyüterek, mesleğimizin onurunu, itibarını ve gücünü arttırmak için mücadele etmeye,

Cumhuriyet’imizin temel kazanımlarını sonuna kadar savunmaya, mBirlikte üretip, Birlikte karar alıp, Birlikte yönetmeye devam edecektir….

  Geçmişten bugüne ve bugünden geleceğe etkin, güçlü, çağdaş ve demokratik bir meslek odasına, mesleğine ve meslektaşlarına sahip çıkarak, ilerici, çağdaş ve demokrat yönetim anlayışımıza destek olan, Genel Kurulumuza ve seçimlere katılıp, bizleri yalnız bırakmayan, seçimlere katılamasa da gönülleri bizlerle olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

 Yeni dönemin, mesleğimiz, meslektaşlarımız, Şubemiz, Odamız ve kentlerimiz adına, hep birlikte başarılı çalışmalara imza atılan bir dönem olması dileklerimizle saygılar sunarız. Şube Yönetim Kurulumuz ilk toplantısını 26 Şubat 2024 Pazartesi günü gerçekleştirmiş ve görev dağılımını aşağıdaki şekilde belirlemiştir. Makine Mühendisleri Odası Şube'nin yeni yönetimi şöyle:

Başkan: Melih BAŞÖREN

Başkan Vekili: Özlem SARIKAYA

Şube Sekreteri: Soner SİNOPLU

Şube Saymanı: Ufuk ERTEK

Üye: Hasan Andaç ACAR

Üye: Nergizhan ANAÇ

Üye: Erhan ÇAYIR.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI
ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI