Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT: SEÇİMİ BU ÇİZMELER ALACAK!

Devrek Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Çetin Bozkurt, Karşıyakalıların sevgi seliyle karşılaştı.

   BAŞKAN BOZKURT: SEÇİMİ BU ÇİZMELER ALACAK!
Bu içerik 1271 kez okundu.
Advert

   -Sercan KAPUSUZ-

  Devrek Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Çetin Bozkurt, Karşıyakalıların sevgi seliyle karşılaştı.

    Seçim çalışmalarını Karşıyaka Mahallesinde sürdüren Başkan Çetin Bozkurt, burada halka hitaben bir konuşma yaptı.

    Konuşmasında, 9 Temmuz 2023 tarihinde Karşıyaka Mahallesinde yaşanan sel felaketini hatırlatan Başkan Çetin Bozkurt, “Ben sizler için, 38 gün gece gündüz buradaydım,yanınızdaydım ve selin izlerinin silinmesi için gece gündüz, belediye olarak çalıştık. O gün sizlerin yanına gelmeyen, sizlerin derdiyle ilgilenmeyenler şimdi çıkmış bizi eleştiriyor, sizlerden oy istiyor oy. Ben sizden oy değil, sizlerin duasını, yüreğinizi istiyorum” dedi.

     Karşıyaka Mahallesinde sel felaketinin yaşanabileceğini ve bunun için önlem alınması gerektiği konusunda ilgili bakanlıklara 4 kez yazı yazdıklarını ve buna kayıtsız kalındığını ifade eden Başkan Çetin Bozkurt, “Selden 18 gün öncede beşinci kez yazımızı yazdık, demişiz ki buradan geçen dere yataklarının temizlenmesi, bakıma alınmasını, tenzim bendlerinin temizlenmesi gerekiyor. Eğer yapamazsanız yetkiyi bize verin biz yapalım demişiz. Beş sefer uyarmışız. Yani bir sefer duymadın. Bir sefer duymadın, üç sefer duymadın, dört sefer duymadın, beşinci seferi de mi duymadın? Yazışmalarımıza kayıtsız kaldılar. Seli yaşadık. Ama selin izlerinin silinmesi konusunda ayrıştırıcı, azımsayıcı, ötekileştirici bir çaba içinde olmadık. Yapılan işi kendimize mal edecek bir yapıda da olmadık. Zaten öyle bir tavır içinde olsaydık siz buraya gelir miydiniz? Kimseye bir şey dememişiz, siz yaptınız, biz yaptık, onlar yapıyor dememişiz. Ama selin izlerinin silinmesi konusunda bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Şimdi haklı olarak bir soru sormuşuz. Demişiz ki, Özcan Ulupınar selin yaşandığı 9 Temmuz tarihinde sen neredeydin?, sel çalışmaları 38 gün sürdü. Bu 38 günün 32 günü ben buradaydım. Sizlerin arasında bu cadde ve sokaklarda sizlerleydim.”

ŞU ÇİZMELERLE DOLAŞTIM

     Başkan Çetin Bozkurt, bazı çevrelerin sel sonrasında belediyenin bu mahalleye bir ayda su götüremeyeceğini iddia ettilerini, hatırlattı. Başkan Bozkurt, “Neyle dolaştım aranızda. İşte şu çizmelerle. Yapmıştık, yine yaparız dedik. Yaptık mı? Bir ayda su gelmez denilen Karşıyaka'ya bir buçuk gün içinde su getirdik su. Kimseye susuzluk çektirmedik. Sevgili Karşıyakalılar, sizlerin bize sahip çıkması, insanlarımızın bizi desteklemesi bir güç verdi, sizlerle bu yolları, her şeyi bitirdik. Allah'ın izniyle hepsini yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.

ÇETO DEMELERİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ

     Bunlar belediyeye bir türlü kayyum atayamadılar, beni görevden alamadılar, beni yok edemediler. Beni sizlerden kopartamadılar, bundan sonra da kopartamayacaklar. Özcan Ulupınar geçen akşam taraftarlarını bağırtıyor, ‘Özcan gelecek, Çeto gidecek’ diye. Çeto’ demeleri çok hoşuma gitti. Çünkü neden biliyor musunuz? Onların da beni sevdiğini anladım. Çünkü bana en sevdiklerim Çeto diyor. Annem, eşim, çocuklarım, yakın gördüklerim çeto diyor. Onlarda beni kendine yakın görüyor, Allah razı olsun onlardan. Biz sizlerden oyunuzu değil, yüreğinizi, duanızı istiyoruz. Ama onlar sizden oy istiyor, oy. Onlar ne kadar saldırırsa saldırsın sizlerin duaları beni ayakta tutuyor.

     Bakın, Özcan Ulupınar geçen akşam 18 kez beni eleştirmiş. Yalan söylüyor, yalana cevap vermek gerekiyor. Yolsuzluktan dem vurmuş. Bakın değerli hemşerilerim, benim bir tane yolsuzluğum, soruşturmam yok benim. İlçe başkanları demişki, devlet belediyeye yirmi üç milyon gönderdi. Gönderdikleri 3,5 milyon lira. Ama Beycuma’ya gönderilen 7,5 milyon lira. Bu mu size verdiği değer? Bu mu Devrek’e verdikleri değer. Biz Karşıyaka’daki bütün çalışmalarımızı kendi imkanlarımızla yaptık. Hesap burada. Çıkarttık. Tam 46 milyon lira para harcanmış. Yani, sel felaketi dolayısıyla olmayan parayı harcadık. Bu kadar güçlü belediye değiliz ama sizler için yapmışız. Yapmasaydık mı?

ŞAKA GİBİ ŞEYLER SÖYLÜYOR

     Yine demiş ki, o gece sel varmış biz konser yapmışız. O konseri bırakıp menfezlerini temizleyecekmişim. Şaka gibi şeyler söylüyor. Ben 38 gün burada yatıp kalktım. Ama onu burada hiç görmedim. Burada çekilmiş, selde çekilmiş bir fotoğrafı var mı? Hepinizi çok seviyorum. Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız. İyi ki beni belediye başkanı olarak yapmışsınız. Beni sizden kopartamayacaklar, kopartamayacaklar” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI
ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI