Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

7'DEN 70'E HALK BOZKURT’U SEViYOR

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, halkın her kesimden insan tarafından büyük sevgi ve yoğun ilgiyle karşılanıyor.

7'DEN 70'E HALK BOZKURT’U SEViYOR
Bu içerik 624 kez okundu.
Advert

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, halkın her kesimden insan tarafından büyük sevgi ve yoğun ilgiyle karşılanıyor.

     Devrek’te başarılı hizmetlere imza atan ve bir dönem daha başkanlığa talip olan Çetin Bozkurt, Devreklilerin gönlünde taht kurmuş ve 7'den 70'e herkesi kucaklayan, onların beğenisini kazanıp dualarını alıyor. Göreve geldiğinden buyana hep halkla, halkın içinde olan ve onların talep ve sorunlarını dinleyen ve çözüm getiren Başkan Bozkurt’a bu sevginin kaynağı ise halkın ona duyduğu güven.

     Devrek şehir merkezinde seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Bozkurt, esnaf ve vatandaşla kurduğu sevgi ve hoşgörü ortamıyla her kesimden insanı kucaklıyarak halk adamı olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Özellikle çocuk ve yaşlıların ilgi gösterdiği Başkan Çetin Bozkurt’a, Karşıyakalı yaşlı amca, “Yolun açık olsun, Allah Utandırmasın” temennisinde bulundu.

     Yaşlı amca ve eşi:

     “Karşıyaka mahallemiz selden en çok etkilenen yerdi. Oturulamaz bir hale gelen mahallemizdeki selin izlerini en kısa zamanda sildiniz ve bizleri yeniden rahat ve sağlıklı bir mahalleye kavuşturduğunuz için size çok teşekkür ediyorum. Yolun açık olsun, Allah sizleri çıktığınız bu yolda utandırmasın. Bizler her zaman sizinleyiz” diye konuştu.

     Bir başka amca ise, “Bizleri seçimden seçime değil, hiçbir zaman yalnız bırakmadınız başkanım. Sizin gülen yüzünüz bize yeter” diye duygularını ifade etti.

     Başkan Bozkurt da, kendisini sevgi ve hoşgörüyle karşılayan amca ve teyzelere teşekkür ederek, sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

      “Devrek için canla başla”, “Söz verdiğimiz gibi Devrek kazandı” sloganıyla adeta halkın nabzını tutan Başkan Çetin Bozkurt, ziyaretlerinde çocuklarında yoğun bir ilgi ve sevgisiyle karşılaşıyor. Esnaf ve vatandaş, Bozkurt’a duydukları güveni ve sevgiyi dile getirirken, tekrar seçilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtiyorlar.

     Çocuklar da Çetin amcalarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek, Devrek’te kendileri için  park, oyun alanları yaptığı için teşekkür etti.

    Başkan Bozkurt’un şehre olan bağlılığı ve samimiyeti, halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor ve gelecek seçimlerde de yüksek bir başarı elde etmesi bekleniyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
İBRAHİM TIĞ, ONUR VE USLU’YU ANLATTI
İBRAHİM TIĞ, ONUR VE USLU’YU ANLATTI