Advert
Advert
Advert

DEVREK SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Eğitim-İş Sendikası Devrek İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu, üyeleri olan öğretmenlerin yalan haber ve görsellerle karalanmaya çalışılmasına tepki gösterdi.

DEVREK SAHİPSİZ DEĞİLDİR
Bu içerik 1397 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

   Eğitim-İş Sendikası Devrek İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu, üyeleri olan öğretmenlerin yalan haber ve görsellerle karalanmaya çalışılmasına tepki gösterdi.

  Yapılan açıklamada, "Şahin Ören uyarıyoruz. Bir sonraki adım adli ve idari soruşturma olacaktır." ifadelerine yer verildi.

 Sendikalarının terör ve terör ögütleri ile ilişkilendirip yıpratmaya çalışıldığını dile getiren Eğitim-İş Sendikası Devrek İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu yaptığı açıklmada;

  "Sendikamız Eğitmiş kurulduğu günden itibaren haklı mücadelesi ile dik duruşu ile saraylarda kısık sesle el pençe duran sözde (sarı) sendikalara inat meydanlardaki gür sesiyle, gücüne güç katmış, değerli eğitimcilerin desteği ile son bir yılda iki kat büyümüş ve bir çok il ve ilçede yetkili sendika olmuştur.

   Eğitim iş kolunda en etkili mücadeleyi veren Eğitimİş siyasi iktidarların değil emekçilerin yanında olmayı temel bir sendikal anlayış olarak görür ve siyasi partiler karşısında bağımsızlığını ciddiyetle korur. Eğitimİş içeride özgür, dışarıda tam bağımsız bir ülkeye olan inancıyla halktan ve cumhuriyet devrimlerinden yana bir sendikal mücadeleyi temel alır.

   Sendikamız laik, demokratik, bilimsel, parasız ve ulusal eğitimi savunur. Bu onurlu duruşuyladır ki son yılların en çok büyüyen sendikası haline gelmiştir. Ancak Eğitimiş in bu onurlu direniş ve mücadelesi, ne yazık ki hiç bir kazanım elde edemeyen, eğitimcilerimizi ve pırıl pırıl çocuklarımızı hiç bir zaman merkezine alamayan, tek dertleri ceplerine indirdikleri ballı maaşları olan sendika TES il yöneticisini ve ilçemizde ki bir o kadar beceriksiz ekibini çıldırtmaya yetmiş, okullarımızda çeşitli manipülasyon ve dezenformasyon takdikleri ile Eğitimİş sendikasının değerli eğitim emekçilerine kara çalmaya başlamışlardır.

   Hiç bir kazanım ve icratları olmadıkları için okullarda Eğitimİş ten başka konuşacak bir konu bulamaz hale gelmişlerdir. Düştükleri bu durum onları manipülasyon takdikleri ve yalanları ile sendikamızı terör ve terör ögütleri ile ilişkilendirip yıpratmaya çalışmaya çalışacaklarını zannetmelerine teşvik etmiştir. Zonguldak il sınırları içerisinde ikame eden TES il yöneticisi zat, okullarımızda tertemiz Eğitimiş üyesi,Cumhuriyetin Atatürkçü öğretmenlerini yalan haber ve görsellerle karalamaya çalısmaktadır.

    Söz konusu zat bu ülkenin sevdalısı olan, gücünü 1881 de Selanik te açan bir çift mavi gözden alan ve tek siyaseti Cumhuriyetimiz olan Cumhuriyetin eğitim neferlerini ve çalışanlarını terörist ve terör örgütü üyesi gibi lanse edip hedef göstermeye çalışmaktadır. Asıl saldırganlıklarının nedeni yaşadıkları üye kayıpları ve bu nedenle koltuklarının sallanıyor olması, ballı maaşını kaybedeceğinin korkusudur. Şahin Ören uyarıyoruz. Bir sonraki adım adli ve idari soruşturma olacaktır.

   Zonguldak ta Gençliğe Hitabe indirilirken ortadan sıvışan sen ve sen gibiler asla unutmasın ki,Türkiye de artık kocaman bir Egitimİş var.Tüm Türkiye de olduğu gibi artık Devrek'te sahipsiz değildir. İyi ki bu ülkede Eğitimİş var. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR