Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT’TAN ULUPINAR’NA YANIT: SENİ HAZIRA KONDURTMAM

Devrek Belediyesi ve kardeş Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Eski Terminal Alanı Projesi kapsamındaki, Kadın Emeği Çarşısı, Kitap Kafe- Etüt Salonu ve Kütüphane düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

 BAŞKAN BOZKURT’TAN ULUPINAR’NA YANIT: SENİ HAZIRA KONDURTMAM
Bu içerik 1581 kez okundu.
Advert

 Devrek Belediyesi ve kardeş Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Eski Terminal Alanı Projesi kapsamındaki, Kadın Emeği Çarşısı, Kitap Kafe- Etüt Salonu ve Kütüphane düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

     Açılışta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı  Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğu Ertuğrul, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Engin Kalay da birer konuşma yaparak, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u kutlayıp, tesisin Devreklilere hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundular.

     Açılışta konuşan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, “Sevgili hemşerilerim sizleri sevmek, sizlere hizmet etmek ne kadar güzel bir şeymiş, bunu bugün bir kez daha anladım, iyi ki geldiniz, iyi ki varsınız” dedi.

    Başkanı Bozkurt konuşmasına şöyle devam etti:

    “Hergün yeni bir eser üretiyoruz. Yani Beş yıllık sürüvenimizi anlatırken şunu söyledik hep: Biz beş yılın arkasına sığınmadık. Pandemi dönemi mazeretimiz olmadı, depremler, ekonomik kriz, sel felaketleri mazeretimiz olmadı. Şimdi çıkıp birisi bize elli bin laflar söylüyor. Çalışmadı diyebiliyorlar mı? Diyemezler. Diyemiyorlar.

ÖZCAN SABAH AKŞAM HİZMETLERİMİZE BAKSIN

     Bakın, arkadaşlarımız yaptığımız bütün hizmetlerimizi yazarak vincin ucuna takmışlar. O kadar iş yapmışız ki vincin mesafesi bile yetmiyor. Bu Özcan benim için hep, ne yaptı bu? Ne yaptı bu? Diyor. Tam karşımıza afişini asmış, bize bakıyor. İyi baksın, sabah akşam hizmetlerimize baksın oradan. Evet, buranın eski halini hepimiz biliyoruz, hatırlıyoruz. Yani çok kötü görüntüsü olan araç parkı olarak kullanılan, statik hesaplamaları bile tutmayan atıl bir durumda idi. Burayı ele almamız gerekiyordu. Bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Bu projeyi aktif hale getirmemiz gerekiyordu. Bizden önce bir şeyler yapmaya çalışmışlar ama hiç kimse gerisini getirmemiş. Buraya bir mescit gerekiyordu. Mescit, tuvaletler ve abdeshaneyi yaptık. Bu mescite de Devrek Müftüsü, İlk Meclis’te Bolu Mebusu olarak yer alan Hacı Abdullah Sabri Efendi’nin adını verdik. Türkiye’nin en güzel mescitini biz yaptık.

HER ZAMAN ÜRETEN KADINLARIMIZIN YANINDA OLDUK

     Burada başka neler yapabilirizi düşünürken, evlerinde üretim yapan, girişimci kadınlarımızı da düşündük. Onlar için kadın elsanatları stantları projesini yaşama geçirdik, 21 adet stantta kadınımızın ürettikleri değer kazanacak. Tur otobüsleri buradan geçiyordu, uğramıyordu. Ama bundan sonra uğrayacak. Her zaman üreten, girişimci kadınlarımızın yanındayız. Bakın Karşıyaka’yı güzelleştirdik. Saat kulesi yaptık. Egemenlik parkını yaşanır hale getirdik.

GELECEK DÖNEME İŞ BIRAKMADIK

      Allah nasip etti. Beş senemizin, iki yılını pandemi, on ayındada sel ile uğraştık. Geriye kalan 2 buçuk yıl içinde de hiçbir mazerete sığınmadan, ağlayıp sızlamadan, şikayet etmeden, bahane üretmeden her şeyi yaptık ve emin olun gelecek döneme iş bırakmadık.

Özcan Ulupınar belediyeye niye talip olmak istiyor biliyor musunuz?, neden belediye başkanı olmak istiyor? Baktı, gördü, Çetin Bozkurt biz bütün hizmetleri tamamladı,

hazıra konmak istiyor. Yok öyle yağma!. Kimseyi hazıra kondurmayacağız.

Daha bu halkın bize, benim de bu halka ihtiyacım var. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Sizler için üretmeye devam edeceğiz, fzlasını yapacağız. Devrek’i bambaşka bir hale getirdik, getirmeye de devam edeceğiz.

KESKİN: YENİ TESİS HAYIRLI UĞURLU OLSUN

      Başkan Çetin Bozkurt, bugün açılışı yapılan tesise katkı koyan kardeş Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’le de telefon bağlantısı yaptı.

      Başkan Keskin konuşmasında Dereklilere selamlarını ileterek, yeni tesisin hayırlı uğurlu olmasını ve Başkan Bozkurt’a çalışmalarında başarılar, diledi.

      Yeni tesisler yapılan konuşmaların ardından dualarla hizmete açıldı. Açılış töreninin ardından açılışa katılan bin 500 kişi birlikte iftarını açtı.

      Törende, kütüphaneye adı verilen Üsteğmen Murat Taylan Öncel’in ailesine ve şehit ve gazi aileleri adına da Devrek muharip Gaziler Derneği Başkanı Muhterem sarı’ya plaket verildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR