Advert
Advert
Advert

"SAĞLIK PERSONELİMİZ İNSANLIĞIN GURUR KAYNAĞI, SAĞLIĞIMIZIN SİGORTASIDIR"

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Bu içerik 296 kez okundu.
Advert

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm sağlık çalışanlarının gününü kutlayan Başkan Bozkurt, mesajında  “Her an yardıma koşan, dertlere derman, yaralara merhem olan doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve diğer sağlık personelimiz insanlığın gurur kaynağı, sağlığımızın sigortasıdır” görüşlerine yer verdi.

     Başkan Bozkurt mesajında şu ifadelere yer verdi:

     “Sağlık çalışanlarımız, hep yanı başımızda Hızır gibi imdadımıza yetişen, insanların sağlıklı bir hayat sürmesi için gece-gündüz demeden çalışan fedakar insanlardır. Her an yardıma koşan, dertlere derman, yaralara merhem olan doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve diğer sağlık personelimiz insanlığın gurur kaynağı, sağlığımızın sigortasıdır.

     Ülkemiz özellikle son yıllarda tıp alanında çok ciddi mesafeler kat etmiştir.

     Doktor, hemşire ve bütün sağlık personelinin tıp alanında gösterdiği gayret ve başarı Türk Milleti adına gurur vericidir. Tıp alanında milletimizin tarihin çok eski çağlarından beri gelen başarılarının günümüzde de sürdüğünü görmekten mutluluk duyuyorum.

      Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı nesiller için ülkemizin her karış toprağında canla başla çalışan sağlıklı bir toplum temennisi ile gece gündüz demeden fedakarca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum”

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ