Advert
Advert
Advert

RAKİBİNİ NAKAUT ETTİ

Devrek'te ikamet eden Dünya Avrupa Şampiyonu ve Altın madalya sahibi Milli Sporcu Sude Nur Basancı, Antalya Kemer'de O.F.C FİGHT NİGHT Uluslararası Profesyonel KİCKBOKS K1 gecesinde İranlı rakibini nakaut ederek şampiyon oldu.

RAKİBİNİ NAKAUT ETTİ
Bu içerik 382 kez okundu.
Advert

Devrek'te ikamet eden Dünya Avrupa Şampiyonu ve Altın madalya sahibi Milli Sporcu Sude Nur Basancı, Antalya Kemer'de O.F.C FİGHT NİGHT Uluslararası Profesyonel KİCKBOKS K1 gecesinde İranlı rakibini nakaut ederek  şampiyon oldu.

 Ülkemizi ve Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil etmeye devam Milli Sporcu Sude Nur Basancı, bu yıl 4'üncüsü yapılan O.F.C FİGHT NİGHT Uluslararası Profesyonel KİCKBOKS K1 gecesinde yine Ülkemizi ve Zonguldak'ı gururlandırdı.

Zonguldaklı Milli Sporcu Sude Nur Basancı, KİCKBOKS K1 gecesi final maçında İranlı rakibini iki maçta da nakaut ederek sampiyon oldu. Mili Sporcu Sude Nur Basancı'nın aldığı bu şampiyonluk ise hem ülkemizi hemde Zonguldak'ı gururlandırdı.

Sude Nur Basancı'nın aldığı her başarıda emeği olan Zonguldaklı Milli Antrenör Cemal Kocabaş, öğrencisi Basancı'nın KİCKBOKS K1 gecesinde aldığı şampiyonluk nedeniyle büyük mutluluk duyarken, destek olanlara da sosyal medya hesabından teşekkür etti.

Kocabaş'ın açıklaması şu şekilde; "Antalya Kemer de 4'üncüsü düzenlenen O.F.C FİGHT NİGHT uluslararası  profesyonel KİCKBOKS K1 maçında gecenin ana maçında İranlı rakip ile yaptığımız maçı 2 raund da nakaut ile kazandı.

Amatör kariyerimizden sonra profesyonel maçlarda da zirveye oynamaya devam. Bu başarımızı Ülkemize ve Zonguldak'a armağan olsun.Bu süreçte destekleyen herkese teşekkür ediyorum.Özellikle Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş, Rover Mile Hotel sahibi Cisem Civak'a teşekkür ediyorum" dedi.

Ayrıca Kocabaş; "Dünya Avrupa Şampiyonu Sude Nur Basancı'nın istikrarlı bir şekilde başarılarına devam ediyor, gurur duyuyorum.  Sude Nur gibi yetenekli sporcular desteklenir ise Dünya ya kafa tutup altın madalya kazanmaya devam ederler  görmezden gelinmesi" dedi.

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR