Advert
Advert
Advert

"KÖYÜMÜZÜN HER KÖŞESİNE ULAŞACAĞIZ"

Muhtar adayı Çetin Saraçoğlu, köyünde hayata geçirmek istediği çalışmaları açıklayarak; “Köyümüze hak ettiği hizmeti vereceğim, kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bu içerik 671 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

  Muhtar adayı Çetin Saraçoğlu, köyünde hayata geçirmek istediği çalışmaları açıklayarak; “Köyümüze hak ettiği hizmeti vereceğim, kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

  Devrek'te 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart'a sayılı günler kala belediye başkan adaylarının yanı sıra muhtar adayları da çalışmalarını hızlandırdı.

   Devrek Bılık Köyü Muhtar adayı olan Çetin Saraçoğlu, "Köyümü Seviyorum Hizmet Etmeye Geliyorum" sloganı ile çıktığı adaylık sürecinde projelerini açıkladı. Muhtarlık hedefi doğrultusunda köyündeki sorunları yakından inceleyip projeler tasarlayarak daima yoluna devam edeceğini belirten Saraçoğlu, “Köyümüze hizmet etmek ve değişimin öncüsü olmak için aday oldum. Köyümüze hak ettiği hizmeti vereceğim, kimsenin şüphesi olmasın. Köyümüzün her köşesine ulaşacağız ve köylümüzün sesini dinleyeceğiz. Azalarımla birlikte köyümüzün sorunlarını çözmek için çalışacağız.” diyerek hizmet sözü verdi.

  İŞTE SARAÇOĞLU'NUN VAATLERİ

  Muhtar adaylığı sürecinde sorunları tespit etmeye ve proje üretmeye devam eden Bılık Köyü Muhtar Adayı Çetin Saraçoğlu, muhtar olduğu takdirde yapacağı projelerini şöyle açıkladı:

  "Köylümüzün desteği ve teveccühü ile bu yola çıktık. Bizlere sorunları çözmemiz için yol gösterildi ve bu yolda canla başla mücadele edeceğiz. Köyümüzün sorunlarını biliyoruz. Sorunlara çare olmak için aday olduk.

   Öncelikle köyümüzde bulunan ve atıl durumdaki eski köy okulumuzu 'Köy Sosyal Tesisi' yaparak köyümüze bir sosyal tesis olarak kazandırcağız. Köyümüzün en büyük ihtiyaçlarından biri olan Köy Sosyal Tesisi eksikliğini gidermek için çaba göstereceğiz. Bu sosyal tesisin, köy sakinlerinin bir araya gelip etkinlikler düzenleyebileceği ve ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir merkez olmasını hedefliyoruz.

  Çocuklarımızın ve gençlerimizin rahatça oturup vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturacağız.

Köyümüzde devamlı elektriklerin gitmesine neden olan ve tehlike arz eden, yıkılmak üzere olan elektrik, telefon direklerini yenileyerek köy halkımzı bu tehlikeden kurtaracağız.

   Köyümüzde bulunan bakımsız ve yetersiz olan su depolarını yenileyerek köylümüze ihtiyacı olan suyun güvenilir bir şekilde ulaştırılmasını sağlayacağız. Ayrıca köyümüzdeki kanalizasyon hatlarını, yetkili mercilerle ortak hareket ederek yenileyip daha modern hale getireceğiz.

  Köyümüzün bi diğer sorunu olan yol sorunlarınıda çözeceğiz. Ana ve ara yolların kenarlarındaki su kanalların bakımları ve sıcak asfalt çalışmaları başlatılacak."dedi.

    KARARINIZDAN DOLAYI PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ

   Köy halkının hakkı olan ve bedelini devletin ödeyeceği hizmetlerin takipçisi olacağını belirten Muhatar Adayı Çetin Saraçoğlu;

   "Muhtarlık; köyünün ihtiyaçlarını gideren devletin en küçük birimidir, söz konusu ihtiyaçları da devlet temsilcileri ve devletin yerel kurumlarıyla giderir. Ben köyümüzün hakkı olan ve bedelini devletin ödeyeceği hizmetlerin takipçisi olacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bunun için sandıkta desteklerinize ihtiyacım var. Göreceksiniz kararınızdan dolayı pişman olmayacaksınız. Hizmetin ve köyümüzün kazandığı bir seçim olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR