Advert
Advert
Advert

TUNÇKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Eski Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya toprağa verildi.

TUNÇKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu içerik 509 kez okundu.
Advert

   -Sercan KAPUSUZ-

  Eski Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya toprağa verildi. Eski Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılarından, eski Devrek İlçe Milli Eğitim  Müdürü Satılmış Tunçkaya 72 yaşında hayatını kaybetti.

  Geçirdiği kısmi felç sonucu Bolu İzzet Baysal’da hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan ve entübe edilen; Sema Tunçkaya eşi, Yasin Tunçkaya ve Tuğba Çekeneci'nin babaları, Beril Tunçkaya ve Tuncay Çekeneci'nin kayınpederleri, Çağan, Ceylin, Beren ve Derin'in dedeleri 72 yaşındaki Satılmış Tunçkaya tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Satılmış Tunçkaya'nın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

   Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan yaptığı açıklamada, “Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenleri ve eğitim camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun” dedi.

  İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki evinden alınarak Merkez Yeni Cami’ne getirilen Tunçkaya için Devrek Yeni Camisinde düzenlenen cenaze töreninde, yakınları taziyeleri kabul etti. Tunçkaya öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir mezarlığında toprağa verildi.

   Törene Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, AKP Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Devrek Belediye Başkan adayları, Devrek İlçe Mili Eğitim Müdürü Ercan Kahaya olmak üzere siyasi parti temsilcileri, işadamları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, akrabaları ve çok sayıda seveni katıldı.

  Bölge Haber Gazetesi olarak Satılmış Tunçkaya'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR