Advert
Advert
Advert

ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Lens Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Ergin Özkul ve Göksu Keklik hakkında, basın ve bilişim yoluyla özel hayatın gizliliğini ihlal ve haberleşmenin gizliliğini ihlal suçu gereğince cezalandırılmaları amacıyla suç duyurusunda bulunuldu.

ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
Bu içerik 1667 kez okundu.
Advert

     Lens Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni  Ergin Özkul ve Göksu Keklik hakkında, basın ve bilişim yoluyla özel hayatın gizliliğini ihlal ve haberleşmenin gizliliğini ihlal suçu gereğince cezalandırılmaları amacıyla suç duyurusunda bulunuldu.

   Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile konuşmasını, Bozkurt’un bilgisi olmadan kayda alan Göksu Keklik ve bu konuşmayı yayınlayan gazeteci Ergin Özkul hakkında haberleşme gizliliğini ihlal ettiği (TCK b.132) gerekçesiyle Devrek Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

     Başkan Çetin Bozkurt’un Avukatı Emrah Özmekik konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şikayet edilenlerin bu eylemleri nedeniyle uygun yasaya göre kamu davası açılmasını ve kanun hükümlerine göre cezalandırılmalarını talep ettiklerini, belirtti.

    Avukat Özmekik şunları söyledi:

    “Şikayet edilenin özel bir meselesinde dertleşme içerikli konuşmaların müvekkilimin bilgisi ve rızası dışında Göksu Keklik tarafından ses kaydına alınmış ve konuşma içerikleri de Ergin Özkul tarafından www.lensmedya.com adlı haber sitesinde yayınlanmıştır. Bu şekilde yapılan yayın TCK 132/3 maddesinde tanımlanan suçu oluşturmaktadır. Yani, haberleşmenin gizliliğini ihlal suçu oluşturmuştur. Her iki şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ettik”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR