Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT: KAYBEDİYORSUN ÖZCAN, KAYBEDİYORSUN!

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Özcan Ulupınar’ın iftira ve hakaret ederek gerçeklerin üstünü örtemeyeceğini belirterek, “Taburun kapanmasına neden sessiz kaldın?” sorusunu yöneltti.

BAŞKAN BOZKURT: KAYBEDİYORSUN ÖZCAN, KAYBEDİYORSUN!
Bu içerik 1679 kez okundu.
Advert

 Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Özcan Ulupınar’ın iftira ve hakaret ederek gerçeklerin üstünü örtemeyeceğini belirterek, “Taburun kapanmasına neden sessiz kaldın?, Karşıyaka’daki heyelanzede vatandaşlarımıza konut sözü verdin, 9 yıl geçti neden sözünü tutmadın?” sorularını yöneltti.

     Devrek’in iki dönem başkanlık iki dönem de milletvekilliği yapan Özcan Ulupınar döneminde, çok şey kaybettiğini ifade eden Başkan Çetin Bozkurt, “Devletin yaptığı kamu binalarını sayarak onu biz yaptık, bunu biz yaptık demek de seni haklı çıkarmaz. Gözle görünür hangi eserin var Devrek’te? Şehri şelalelerle donattın, şelaleler de suyu da kurudu” dedi.

TABURUN KAPATILMASININ ÜSTÜNÜ ÖRTEMEZSİN!

     Özcan Ulupınar’ın görev yaptığı dönem içinde halkın derdiyle, Devrek’in sorunlarıyla ilgilenmediğini, çoluk çocuğunu işi koyacağım diye Ankara’ya çağırdığını sonra da vatandaşı eli boş çevirdiğini ifade eden Başkan Çetin Bozkurt, “İki dönem milletvekilliği yaptın. Devrek için Zonguldak için Meclis’te verdiğin bir yasa teklifin, soru önergen var mı senin? Yok. Ama o Mecliste hep kavgalarınla anıldın. Zonguldak’ta da yandaşlarınla kavgalar ettin. Bu mu hoşgörün senin? Taburun kapanmasına kayıtsız kalman bu ilçeyi ekonomik anlamda geriye götürdü. Esnafımız, insanımız ekonomik sıkıntılar içine girdi. Bu mu senin öngürün? Neden tabur giderken karşılarında dimdik duramadın? İşte bu yüzden bu esnaf, bu manav, bu etelci, bu berber, bu çaycı esnafımız sana hakkını helal etmiyor, etmeyecekte. Çünkü sen onların ekmeğinin ellerinden alınmasına göz yumdun göz!bak, bizin beş yil içinde halkımıza yaptığımız hizmetlerimiz ortada. Muhalefet olmamıza rağmen bir çok hizmetler yaptık halkımız için. Çık sen de say ben şunu, şunu yaptım, diye. Sayamazsın, yok çünkü” diye konuştu.

    Özcan Ulupınar’ın sürekli yalan ve iftira ürettiğini belirten Başkan Çetin Bozkurt, “Aciz insan yalan üretir. İftira atar. Bu onun kaybettiğinin işaretidir. Kaybeden insan saldırganlaşır. Bu da öyle. Bir kez daha söyleyim; Kaybediyorsun Özcan, Kaybediyorsun!.”

CAMİ YIKTILAR YALANINA SIĞINMA ÖZCAN

    Özcan Ulupınar’ın ısrarla 1944 yılında Gerede-Çerkeş depreminde yıkılan Şemsi Paşa Camii için, “Şemşi Paşa Camii’ni yıktılar, yerine kaymakam evi yaptılar” yalanına sığındığını bu camii ile ilgili olarak belge yayınlantığını ifade eden Başkan Çetin Bozkurt, “Allah’tan kork Özcan, Allah’tan!bak o dağıttığın belgede, ‘Ağır hasarlı olduğu için yıkıldı’ diyor. Yani devlet tarafından yıkılmış. Bak, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde de 10 ilde 1402 caminin depremde yıkıldığı, ağır, orta ve hafif hasar gördüğü tespit edildi. Bu camilerden ağır hasarlı olanları da kontrollü bir şekilde devlet yıktı. Şimdi kalkıp ‘Camileri yıktılar’ mı diyeceğiz. El insaf, halkımızın sag ve temiz duygularıyla oynamak ancak Özcan’a yakışır” dedi.

EĞERCİ VE ÖZBAĞI KÖY YAPILIRKIN UYUDUN!

    Devrek’in öz evladı, bakan Dr. Veysel Atasoy’un belde ve belediyeye kavuşturduğu Eğerci’ye Özcan Ulupınar’ın sahip çıkamadığına değinen Başkan Bozkurt, “Bakın Çaycuma’nın beş beldesi de hala yaşıyor, bizim Özcan ise Eğerci ve Özbağı belde ve belediyelerimizi öldürdü. Bu yerleşim yerlerini köye dönüştürdü. İnsan biraz utanır, şimdi o eğercili ve Özbağılı kardeşlerimizden ne yüzle oy istiyorsun. Bu iki belde köye dönüştürülürken sen ne yaptın? Uyudun, uyudun. Zaten memleket hayrına ne bir önergen ne bir yasa teklifin var Meclis’te. Bu beldelerin kapanmasıyla var olan göçü daha da artıran sensin, ben değil. Ondan sonra çıkıp bize memleket sevdası dersi vereceksin. Yemezler, yemezler, başka kapıya git” dedi.

HASTANEDE 9 YILDIR MR CiHAZI YOK

    Özcan Ulupınar’ın hastane yapmakla övündüğünü belirten Başkan Bozkurt, “Hep övünüyor. Hastane yaptık, yatak sayısını 100’ün üzerine çıkartacağız, personeli artıracağız diye. Hastane yapılalı 9 yıl oldu hala bir MR Cihazı getiremedi bu hastaneye. Devrekliler MR çektirmek için Çaycuma’ya, Karabük’e, Zonguldak’a gidiyor. Bu mu Devreklilere yaptığın hizmet? Bu halkımıza eziyet değil de nedir. Çık bunu da bir açıkla Özcan, çık” ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR