Advert
Advert
Advert

BAŞKAN ULUPINAR GÖREVE BAŞLADI

BAŞKAN ULUPINAR GÖREVE BAŞLADI
Bu içerik 1063 kez okundu.
Advert

    -Sercan KAPUSUZ / ÖZEL

    Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar 3.kez başkanlık mazbatasını aldı. 31 Mart yerel seçimlerde AKP’den Devrek Belediye Başkanı seçilen Özcan Ulupınar ve meclis üyeleri mazbatasını aldı.

    31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde yüzde 48.35 oy oranı ile sandıktan galip çıkan Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar 3. kez başkanlık mazbatasını  İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Davut Bayer’den aldı. 

BELEDİYE BAŞKANI SIFATIYLA İLK KONUŞMA

     Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar 13 yıl aradan sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Başkan Ulupınar, mazbatasını aldıktan sonra belediye hizmet binasına geçti. Devrek Belediyesi önünde yapılan törende konuşan Başkan Ulupınar, Devrek için çalışacaklarını, belirtti.

    Başkan Ulupınar, “Belediyeyi boşaltmışlar, 250 milyon lira borçla devralıyoruz. Kim yetimin hakkını yediyse, kim belediyeyi boşalttıysa onlardan hesap soracağız.  Buraya geldik, belediyeyi devralacağımız kimse yok ortada. Valilik ve Bakanlık müfettişleriyle görüştüm, en kısa zamanda belediyeye gelip tespit yapacaklar. Bizi bu göreve layık gören tüm halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum, sevgiyle kucaklıyorum. Allah utandırmasın” diye konuştu.

     Konuşmasının ardından dualar eşliğinde makama geçen Başkan Ulupınar burada da tebrikleri kabul etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR