Advert
Advert
Advert

MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU

Devrek'te görev yapan muhtarlar iftarda buluştu.

  MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU
Bu içerik 918 kez okundu.
Advert

  -Sercan KAPUSUZ / ÖZEL-

   Devrek'te görev yapan muhtarlar iftarda buluştu.

  Vatandaşa en iyi hizmeti vermek amacı ile ilçedeki tüm muhtarların buluştuğu Devrekli Muhtarlar Derneği tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Öğretmenevi'nde iftar düzenlendi. Devrek Öğretmenevi'nde düzenlenen iftara mahalle, köy ve basın mensupları katıldı.    

  Düzenlenen iftarda Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak yaptığı konuşmasında, Ramazan ay dolayısıyla düzenledikleri iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek;

  “Değerli arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz. Yeni göreve gelen ve göreve devam eden arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Benim için maç 31 Mart'ta bitmiştir. Maç bitti ama bu akşam burada final yaşıyoruz. Gördüğüme göre küskünler, dargınlar aynı çatı altındayız altındayız. Bu da bize final heyecanı yaşattı, bu konuda mutluyuz. Hepinize yeni görevinizde başarılar dileyerek önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ”dedi

   YENİ DÖNEM İÇİN ADAYLIĞINI AÇILADI

   Yeni dönem için Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Mekekler Köyü Muhtarı Fatih Çarıkçı;

  "Tek çatı altında birleşmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok teşekkür ediyoruz buradan. Bizi kırmadılar. Tekrar bir birliktelik yaşadık.Yönetim bu dönem beni aday olarak gösterdi. Köy muhtarı ve mahalle muhtarı olmak üzeretoplamda 94 kişi olduğumuz bu dönem bizim için final yılı olsun. Beş yılımızı dolu dolu geçirelim. Siyaseten geçmiş dönemde siyaset bizle oynadı. Bu bölünmüşlikten dolayı. Yeni dönemde bu bölünmüşlüğü bitirip tek çatı altında tek yumruk olarak daha güzel hizmetler alacağız.

   Bu ay seçim kararı alındı. Yeni gelen arkadaşlara ricamız pazartesi günü ivedilikle üyeliklerini yaptırsınlar. Yeni seçimde oy kullanabilsinler. Yani sizden ricamız bu, birlik beraberliğimiz bozulmasın. Yani mutlaka her toplulukta çomak sokmak isteyenler oluyor. Lütfen bunlara engel olalım bu güzelliği bozmayalım. Tekrar hoş geldiz hepinize teşekkür ediyorum. Ayağınıza sağlık. Yeni göreve gelen arkadaşlara da başarılar dilerim." dedi.

   Yapılan konuşmaların ardından Devrekli Muhtarlar Derneği Yönetim kurulu üyeleri tarafından derneğe vermiş olduğu hizmet ve emekleri için Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak'a plaket verildi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ