Advert
Advert
Advert

23 NİSAN'A DAMGA VURDULAR

Öğrencileriyle hazırladığı gösteri 23 Nisan'a damga vurdu.

23 NİSAN'A DAMGA VURDULAR
Bu içerik 503 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

  Öğrencileriyle hazırladığı gösteri 23 Nisan'a damga vurdu.

  Çaydeğirmeni'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen törene öğrencilerin jimnastik gösterileri damga vurdu.

   23 Nisan şenliklerinin en renkli geçtiği adreslerden biri de Çaydeğirmeni oldu. Çaydeğirmeni Stadyumu'nda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, Çaydeğirmeni TOKİ İlkokulu'nda Gençlik ve Spor Bakanlığı EYS kapsamında Antrenörlük ve Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Buse Kocabıyık'ın öğrencileriyle hazırladığı jimnastik gösterileri damga vurdu.

   Çaydeğirmeni TOKİ İlkokulu 4. sınıf öğrencilerine uzun zamandır artistik jimnastik eğitimi veren Buse Kocabıyık Çaydeğirmen'inde yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlmaları çerçevesinde öğrencileriyle birlikte hazırladığı artistik jimnastik gösterileriyle kutlmaların damgası oldu. Öğrencileriyle birlikte hazırladığı gösterilerle 23 Nisan'a damga vuracaklarını akılının ucundan bile geçirmediğini dile getiren Buse Kocabıyık;

  "23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkenin bağımsızlık meşalesini yaktığı bir tarih. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurarak, o kuruluş tarihini de bütün dünya çocuklarına çocuk bayramı olarak hediye etti. Bende öğrencilerimle birlike bu armağanın verildiği 23 Nisan'ı en iyi şekilde kutlamak istedim. Çaydeğirmeni TOKİ İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimle birlikte uzun zamandır jimnastik çalışmları yapıyorduk. 23 Nisan kutlmaları çerçevesinde bende öğrencilerimle artistik jimnastik gösterisi hazırlayarak kutlamalara katıldm. Fakat gösterimiz o kadar çok beğenildiki 23 Nisan kutlamalarına damga vurdu. Bu başarı sadece benim değil öğrencilerimin de başarısıdır. Onların yetenekleri ve başarısıyla bu gösteriye imza atmayı başardık."dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ