Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK'TE CAM BALKONA RAĞBET ARTTI

Cam Balkon sektörüne gösterilen ilgi her geçen gün artıyor

DEVREK'TE CAM BALKONA RAĞBET ARTTI
Bu içerik 1232 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

  Cam Balkon sektörüne gösterilen ilgi her geçen gün artıyor.  Devrek'te Bayram Güdül'ün işlettiği Moda Yapı'da en çok rağbet gören işlerden biri de cam balkon oldu.

   Cam balkonlar, yeni tasarımlarıyla hayatımıza yeni bir soluk katıyor. İnsanların ev hayatında kullanmayı çok sevdikleri konfor alanlarından olan balkon, son yıllarda sıklıkla tercih edilen cam balkon uygulamasıyla gözde haline geldi.

 Devrek'te Moda Yapı işletmecisi Bayram Güdül, "Dükkanımızı açtığımız günden bu güne işlerimizde bir artış olduğunu söyleyebiliriz. Cam balkon sektörünün yanı sıra duşakabin ve pimapen sektörüne de ağırlık vermeye başladık. Cam balkon sektörüne kış mevsimine girerken bir artış yaşıyoruz. Bir de bahar mevsimine geçerken işler artıyor.

   Cam balkon sistemleri, temelde camların alüminyum raylar içerisinde hareket ederek, balkonun uygun köşelerine, tüm camların katlanarak açılması temeline dayanmaktadır.

 Günümüzde şehir hayatının giderek daha yorucu, stresli olduğu düşünüldüğünde, insanlara evlerinde bir özgürlük alanı oluşturan balkonlar daha da önem kazanmaktadır. Camların bir tarafa toplanması suretiyle istenildiği zaman açılan, camların kapatılması suretiyle de istenildiği zaman kapanan bir esnekliğe sahip oldular. Böylece balkonlar kullanıcılar için “özgür yaşam alanı” haline geldi. Cambalkon sistemleri, istenildiği zaman açılabilen, istenildiği zaman kapatılabilen yapısı nedeniyle, balkonları kullanışlı ve konforlu bir yaşam alanı haline getirir.

  Kış günlerinden vatandaşların cam balkon sayesinde ürünlerini muhafaza ettiğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda rağbet görmesinin en büyük sebeplerinden biri de kış günlerinde ısı tasarrufu sağlamasıdır.

Temizlik açısından da kolay temizlenen bir ürün.” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
İBRAHİM TIĞ, ONUR VE USLU’YU ANLATTI
İBRAHİM TIĞ, ONUR VE USLU’YU ANLATTI