Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ

Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na Fatih Çarıkcı seçildi.

DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
Bu içerik 1224 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

  Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na Fatih Çarıkcı seçildi. Devrek Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Devrekli Muhtarlar Derneği 6. Olağan Genel Kurulu'nda 93 üye oy kullandı.

  Dernek başkanlığı seçimine iki aday yarıştı. Devrekli Muhtarlar Derneği kongreside başkanlık için 2024 yerel seçimleri sonrası adaylığını açıklayan Mekekler Köyü Muhtarı Fatih Çarıkçı ile Bakırcılar Köyü Muhatarı Mesut Gedik yarışan isimler oldu.

  Yapılan genel kurul açılış konuşması, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşu, denetleme kurulu seçimi, faaliyet raporunun okunmasıyla başladı.

  Genel kurulun Divan Başkanlığını Kemak Kayabaş yaparken katiplik üyeliklerine Ramazan Tabak ve Turgay Karadeli seçildi. Devrekli Muhtarlar Derneği 6. Olağan Genel Kurulu'nun açılış konuşmasını yapan eski Başkan Raşit Budak;

  "Genel Kurulun hayılı olmasını diliyorum. Yeni seçilen görev tarifleri arkadaşlarımıza görev süreleri boyunca başarılar dileyerek saygı ve sevgilerimi sunuyorum

   Sizlerin oyları yönetime seçildik. Yönetime geldikten bugüne kadar görev ve sorumluluklarımızın düzenli bir şekilde yerine getirdik. Derneğimiz üyeleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamaya çalıştık. İlçemiz protokolün de yer alan bütün etkinliklerde dernek olarak Dervekli muhtarını temsil ettik. Görev yaptığımız süre zarfında kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler yaptık.

    Dernek gelir gider hesap defterlerini düzenli olarak tutuldu. Telefon, elektrik ve hesap ödemelerini düzenli olarak yaptık. Muhtarlarımıza resmi yazışmlarında elimizen geldiğince yardımcı olduk. Dernek çalışanımızın emeklilik hakı dönemimze denk geldi. Biz dönemimizde onun emeklilik hakklarını ona ödedik. Bugüne kadar görev ve sorumluluklarımızı yerine getirdik. Umarız ki bundan sonra da aynı çatı altında görev yapmaya devam edeceğiz. Ve bu sıkıntılı günleri el birliğiyle atlatacağız. Hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım " dedi.

   Yapılan konuşma ve oylamaların ardından yapılan tüzük değişikliği görüşmesinde aidat ücretinin 500TL yapılması teklifi kabul edilmezken sunulan 350 TL ve asgari ücret zammına oranla yüzde 3 zam yapılması oy çokluğuyla kabul edildi.

  Yapılan oylamaların ardından muhtarlar başkanını seçmek için sırayla oy pusulalarını aldı. Biten oy kullanma işleminin ardından yapılan sayımda93 oy kullanıldığı görüldü. 93 oyun 2'si geçersiz sayılırken oyların 56'sını Fatih Çarıkcı 35'ini ise Mesut Gedik aldı. Bu sonuçlar ile 56 oyla Devrekli Muhtarlar Derneği'nin yeni başkanı Fatih Çarıkcı oldu.

 Yeni Başkan Çarıkcı'nın Yönetimi ise şu şekilde şekillendi;

 Yönetim Kurulu Asil :

-Basri Keklik

-Yıldırım Eser

-Cemal İnam

-Sabri tüsüz

-Asim Başoğlu

-Çetin Saraçoğlu

-Rasi Yılmaz

-Serkan Yanaz

-Yılmaz Akaçabelen

-Cengiz Dereli

Denetleme Kurulu Asil:

-Dursun Özoğlu

-Ünsal Kocaman

-Ercan Yağcı

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Üst Kurul Delegeleri:

-Basri Keklik

-Sabri Tüsüz

-Ercan Yağcı

-Çetin Saraçoğlu

-Ramazan Tabak

-Dursun Özoğlu

-Cengiz Dereli

-İbrahim Pürcü

-SerkanYanaz

-Cemal İnam

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU