Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK'E 3 YENİ BÖLÜM AÇILIYOR

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin beş bölüme daha öğrenci almak için YÖK’e yaptığı başvuru kabul edildi.

DEVREK'E 3 YENİ BÖLÜM AÇILIYOR
Bu içerik 685 kez okundu.
Advert

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin beş bölüme daha öğrenci almak için YÖK’e yaptığı başvuru kabul edildi. Devrek Meslek Yüksekokulu’nda Mahkeme Büro Hizmetleri Programı, İletişim Fakültesi’nde ise Yeni Medya ve İletişim Programı’nın ilk kez öğrenci alması uygun görüldü.

  2024-2025 eğitim öğretim yılı itibariyle YÖK tarafından Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda Gemi İnşaatı Programı ve İşletme Yönetimi Programı'nın yeniden; Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu’nda Laboratuvar Teknolojisi Programı,

  ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Üniversite olarak eğitim kalitesini ve çeşitliliğini artırmak adına YÖK’e yapılan başvuruların kabul edilmesinden son derece memnun olduklarını dile getirdi. Bu gelişmenin, öğrencilere daha geniş bir yelpazede kariyer fırsatları sunacağını ve ZBEÜ’nün akademik çeşitliliğini artıracağını belirten Rektör Özölçer, yeni eğitim döneminde de öğrencilerin başarılarına katkı sağlamak ve ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek için heyecanla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU