Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

TATİL İÇİN GELDİĞİ EREĞLİ ECELİ OLDU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hafriyat kamyonunun çarptığı ticari taksi savrularak yolda yürüyen aynı aileden 5 yayaya çarptıktan sonra dere yatağına devrildi

TATİL İÇİN GELDİĞİ EREĞLİ ECELİ OLDU
Bu içerik 686 kez okundu.
Advert

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hafriyat kamyonunun çarptığı ticari taksi savrularak yolda yürüyen aynı aileden 5 yayaya çarptıktan sonra dere yatağına devrildi. Kazada tatil için İtalya’dan iznini geçirmek için gelen aileden 49 yaşındaki Zehra Yolaçan tatilinin ilk gününde hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Bağlık Mahallesi'nde meydana geldi. Sedat Ç.'nin kullandığı 67 ACV 533 plakalı kamyon, freninin boşalması sonucu Emirhan P.'nin kullandığı 67 T 5052 plakalı ticari taksiye arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden taksi sürücüsü Emirhan P., kaldırımda yürüyen Erdem Yolaçan, eşi Zehra Yolaçan, Niyazi Yıldız ve kızı Buse Yıldız'a çarptıktan sonra korkuluklara çarpıp dere yatağına devrildi. Zehra Yolaçan İtalya’dan Kdz. Ereğli’ye tatile geldiği gün korkunç kazada hayatını kaybetti.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YILDIRIM DEVREK'TE KÜLTÜR SANATI YAZDI!
YILDIRIM DEVREK'TE KÜLTÜR SANATI YAZDI!
1922 TARİHLİ DEVREK KARTPOSTALI
1922 TARİHLİ DEVREK KARTPOSTALI