-Sercan KAPUSUZ-
Devrek'in sevilen sayılan esnafı Halil Boncukoğlu toprağa verildi.
Devrek Çolakpehlivan Köyünd Boncuklar Mahallesinden Merhum Hacı Hüseyin Boncukoğlu oğlu Ömer Boncukoğlu, Muhterem Boncukoğlu ve Cemali Boncukoğlu'nun abileri Ali Boncukoğlu, Rıdvan Boncukoğl, Sinan Boncukoğlu ve Sercan Boncukoğlu'nun babaları emekli hacı Halil Boncukoğlu 71 yaşında hayatını kaybetti.
71 yaşındaki Halil Boncukoğlu yaşlılığa bağlı tedavi gördüğü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.
Evli ve 6 çocuk babası olan Halil boncukoğlu'nun cenazesi saat 15.30'da evinden alınarak ikindi namazına müteakip Merkez Yeni Camide kılınan cenaze namazının ardından Boncuklar Mahallesindeki aile mezarlığında defnedildi.
Boncukoğlu için Devrek Yeni Camisinde düzenlenen cenaze töreninde, yakınları taziyeleri kabul etti.
Törene Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu olmak üzere siyasi parti temsilcileri, işadamları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, akrabaları ve çok sayıda seveni katıldı.
Bölge Haber Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.