-Sercan KAPUSUZ-
Başkan Gebeş referandum sonrası belediyeye katılan Alduvalar mahallesinin mutluluğuna ortak oldu.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş geçtiğimiz hafta sonu yapılan referanda yüzde 98 oy oranıyla belediyeye bağlanan Alduvaklar mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle referandum değerlendirmesi ve belediye katılım sonrası yapılacak hizmetler hakkında görüş alış verişi yapan Başkan Gebeş;
"Alduvaklar'ı modern belediyecilik hizmetleri ile buluşturacağız. Pazar günü yapılan refarandum ile belediyemize bağlanan Alduvaklar mahallesi sakinlerimizle bir araya geldik. Alduvaklar mahallemizin belediyemize bağlanmalarındaki mutluluklarına, gözlerindeki ışıltıya, heyecanlarına şahitlik ettik. Bu akşam Alduvaklar bizi bağrına bastı.
Teşekkürler sevgili hanım kardeşlerim. Teşekkürler sevgili beyefendiler.Teşekkürler değerli gençler."
Çaydeğirmeni Belediyesi'ne bağlanmakta geçe kaldıklarını daha önce bağlanarak Başkan Gebeş'in yatırımlarımdan daha çok faydalanabileceklerini dile getiren Alduvaklar mahallesi sakinleri;
"Hafta sonu yapılan referandumla mahallemiz artık Çaydeğirmeni Belediyesi'ne bağlanmış oldu. Biz bu referandumla başkanımız Satılmış Gebeş'in Çaydeğirmeni'ni geliştirmek için yaptığı geç kaldığımız yatırımlardan yararlanma şansı elde ettik. Biz Alduvaklar olarak hep başkanımız Satılmış Gebeş'in yanında olduk. Seçim dönemlerinde belediyede oy kullanamasak bile onun yanında olduğumuz her zaman belirttik. Yapılan referandum ile artık bizde Çaydeğirmeni Belediyesi'nin bir mahallesi olduk.
Başkanımız Satılmış Gebeş'in başkan olduğu ilk yıllardan itibaren Çaydeğirmeni'ni geliştirip büyütmek için yaptığı yatırımları ve çalışmaları yakinen biliyoruz. Artık bizde Alduvaklar Mahallesi olarak yapılan bu referandum sonrası geçe kaldığımız bu yatırımlardan yararlanma şansını elde etmiş bulunuyoruz. Başkanımız Satılmış Gebeş sayesinde gelişen,büyüyen ve bölgenin yıldızı olacak Çaydeğirmeni'nin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz."