-Sercan KAPUSUZ-
Devrek Belediye Meclisi Toplantısı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Başkanlığında yapıldı.
Devrek Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, yapılan yoklama ve saygı duruşunun ardından Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.
Toplanın açılış konuşmasını Başkan Özcan Ulupınar yaptı. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Toplantıda, gündemde olan ve ilave edilen maddeler görüşülerek oy birliği ile kabulü veya komisyonlara sevki gerçekleşti.
Başkan Özcan Ulupınar, meclis üyelerine teşekkür ederek, bir sonraki toplantının 02 Ocak 2025 Perşembe günü saat:16.00’da Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılacağını belirterek, toplantıyı sona erdirdi. Meclis toplantısı sonrası Belediye Meclis üyelerine, belediye tarafından yapılması planlan projelerin sunumu yapıldı.