Zonguldak’ta beklenen kar yılbaşının ilk haftası da yağmayacak. Batı Karadeniz bölgesinde hava bir süre daha güneşli olacak.
Zonguldak’ta Meteoroloji verilerine göre yeni yılın ilk günlerinde kar yağışı bekleniyordu. Ancak son Meteorolojik verilere göre Batı Karadeniz bölgesinde beklenen kar bir süre daha yağmayacak.
Yılbaşında ve 2025 yılı ilk gününde ülkemiz yüksek basınç merkezinin etkisi altında kalacak. Bölge genelinde hava az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bir havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı Bölge genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu, yer yer sisli ve puslu. En düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık 12 derece