Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

BAŞKAN ULUPINAR’A ZOSHAB’DA ÖNEMLİ GÖREVLER

BAŞKAN ULUPINAR’A ZOSHAB’DA ÖNEMLİ GÖREVLER
Bu içerik 642 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Zonguldak İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği (ZOSHAB) Meclis 1. Başkan Vekilliği ve Birlik Encümen Üyeliği görevlerine seçildi.

     Cumhurbaşkanlığı’nın 9912 sayılı kararıyla kurulan ve 30 Mayıs 2025 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak tüzel kişilik kazanan ZOSHAB’ın ilk olağan meclis toplantısı, Zonguldak Valisi Sayın Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

     Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Hacıbektaşoğlu, sahipsiz hayvanların korunmasına yönelik çalışmaların ZOSHAB çatısı altında daha etkin, kurumsal ve koordineli şekilde yürütüleceğini ifade etti. Ayrıca Çaycuma ve Sofular Köyü'nde yapımı tamamlanan sahipsiz hayvan barınakları sayesinde, il genelindeki sorunlara kalıcı çözümler getirileceğini belirtti.

     Toplantıda Birlik Başkanı, Meclis Başkan Vekilleri, Kâtip Üyeler, Encümen ve Plan-Bütçe Komisyonu Üyeleri seçildi. Bu kapsamda, Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar, Meclis 1. Başkan Vekilliği ve Encümen Üyeliği görevlerine seçildi.

    2025 yılına ait tahmini gelir-gider bütçesi ile birliğe yapılacak yeni katılım talepleri de oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı sonunda, alınan kararların hayvan refahı ve toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığı vurgulanarak, çalışmaların ilimize hayırlı olması temennileriyle toplantı sona erdi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
TTK'YE İŞÇİ ALIMI BU YILIN SONUNA YETİŞECEK
TTK'YE İŞÇİ ALIMI BU YILIN SONUNA YETİŞECEK
DEVREK'E FİLİPİNLİ GELİN!...
DEVREK'E FİLİPİNLİ GELİN!...