Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

CHP DEVREK YENİ YÖNETİMİ KAYMAKAM BIÇAKÇI’YI ZİYARET ETTİ

CHP DEVREK YENİ YÖNETİMİ  KAYMAKAM BIÇAKÇI’YI ZİYARET ETTİ
Bu içerik 867 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Başkanı Uğur Dikenli ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Devrek Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı’yı makamında ziyaret etti.

    Ziyarette, CHP Devrek Örgütü Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Bıçakçı ile tanıştı. Devrek’in, sosyal, kültürel ve tarihi, köyleri ve devletin yaptığı çalışmalar konuşuldu. Yerel hizmetlerden gençlik politikalarına kadar pek çok konuda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

     Kamu kurumlarıyla yapıcı diyalog ve iş birliğini önemseyen bir yaklaşım benimsediklerini belirten CHP Devrek İlçe Başkanı Uğur Dikenli, bu doğrultuda, Devrek’in refahı ve halkın yaşam kalitesinin artırılması adına tüm kamu yöneticileriyle uyum içinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YAVUZYILMAZ: SEÇİM YARIDA KALMIŞTIR
YAVUZYILMAZ: SEÇİM YARIDA KALMIŞTIR
TÜRK-İŞ:AÇLIK SINIRI ASGARİ ÜCRETİ SOLLADI
TÜRK-İŞ:AÇLIK SINIRI ASGARİ ÜCRETİ SOLLADI