Haber Merkezi
Devrekli şair ve yazarlar, Devrek Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Davut Erdoğan'ı ziyaret etti.
İbrahim Tığ, Elif Sağım, Halil Karka ve Uzay Karslı'dan oluşan şair ve yazar grubu, Devrek Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek kurum müdürü Davut Erdoğan ile Devrek'in kültür, sanat ve edebiyatı üzerine görüş alış verişinde bulundu.
Bilim ve Sanat Merkezi'nin çalışmaları hakkında da bilgiler veren Müdür Erdoğan, çocukların Atatürk ilke ve devrimleri ve bilimsel alanda yetişmelerini sağlamak amacıyla güzel çalışmalar yaptıklarını, anlattı.
Müdür Erdoğan, Devrek Bilim ve Sanat Merkezi'nin öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı projelerin TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldüğünü anlattı.
Müdür Erdoğan şunları ifade etti: "Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı (4006) kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı 15 projemizi desteklemeye değer gördü. Bu anlamda kurumumuzun başarısı bizi sevindiriyor."
Yazar ve şairler de başta Okul Müdürü Davut Erdoğan olmak üzere öğretmen ve öğrencileri başarıları nedeniyle kutladı.







