Haber Merkezi
Adalet ve Kalkınma Partisi Devrek İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Bostancı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
İsmet Bostancı mesajında, Bayramların, kardeşlik ve sevgi bağlarını güçlendirme, birlik ve beraberliğin önemini belirten kutsal günler olduğuna vurgu yaptı.
İsmet Bostancı’nın mesajı şöyle:
“Bayramlar, kardeşlik ve sevgi bağlarını güçlendirme, birlik ve beraberliğin önemini belirten kutsal günlerdir. Bu kutsal günlerin mana ve önemini çok iyi kavrayıp değerlendirerek bu güne kadar olduğu gibi el ele, huzur ve güven içerisinde daha nice bayramlara ulaşmak en büyük dileğimdir. Bu duygular ve düşünceler içerisinde Ramazan Bayramının milletçe yapacağımız yararlı çalışmalara ve dayanışmaya vesile olmasını diler, bayramınızı yürekten kutlarım.”







