Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

CHP'NİN İL GENEL MECLİSİ BAŞKAN ADAYI HAYRETTİN KARTAL

CHP'NİN İL GENEL MECLİSİ BAŞKAN ADAYI  HAYRETTİN KARTAL
Bu içerik 745 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

     CHP Zonguldak İl Örgütü, 1 Nisan'da yapılacak İl Genel Meclisi Başkan adayını açıkladı. Ahmet Ali Mumcu ve Hayrettin Kartal'ın aday olduğu seçim, dün il başkanlığında yapıldı.

     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı yaptığı duyuruda partilerinin İl Genel Meclisi adayını açıkladı.

      CHP il başkanlığından yapılan açıklamada; 1 Nisan çarşamba günü yapılacak İl Genel Meclisi başkanlığı seçiminde; 3 dönemdir İl Genel Meclisi üyeliği yapan ve Ereğli'den seçilen Hayrettin Kartal'ın aday olduğu belirtildi.

İl Genel Meclisi Başkanlığı için Kozlu'dan 2 dönemdir seçilen Ahmet Ali Mumcu, Ereğli'den 3 dönemdir seçilen Hayrettin Kartal aday oldu.

     16 il genel meclisi üyesi seçimde oy kullandı, sonuç 8-8 çıktı.

     Beraberliği bozmak için isimler yeniden torbaya atıldı. Tarafsız olması açısından CHP'de çaycı olarak çalışan Sonay Kasım'a çekim yaptırıldı

Sonay Kasım torbadan Hayrettin Kartal'ın ismini çekti.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YAVUZYILMAZ: SEÇİM YARIDA KALMIŞTIR
YAVUZYILMAZ: SEÇİM YARIDA KALMIŞTIR
TÜRK-İŞ:AÇLIK SINIRI ASGARİ ÜCRETİ SOLLADI
TÜRK-İŞ:AÇLIK SINIRI ASGARİ ÜCRETİ SOLLADI