Advert
Advert
Advert

EREĞLİ LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Ereğli Belediyespor, Türk Metal Kırıkkale'yi yenerek liderliğe yükseldi

 EREĞLİ LİDERLİĞE YÜKSELDİ
Bu içerik 3356 kez okundu.
Advert

 

   Bölgesel Amatör Lig (BAL) grubunda şampiyonluk hesapları yapan Kdz.Ereğli Belediyespor evinde çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

   Beyçayırı Stadında oynanan ve yaklaşık 5 bine yakın sporseverin izlediği karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada temsilcimiz bulduğu gollerle sahadan 4-0 galip ayrılarak haftayı çok önemli bir 3 puanla kapattı. İlçe merkezi başta olmak üzere pek çok yere Kdz.Ereğli Belediyespor bayrakları asılarak başarı temennisinde bulunulurken Genç Ereğlililer Taraftar Grubu Beyçayırı Stadını gelin gibi süsledi. 90 Dakika boyunca takımına destek olan taraftar grubuna maç izlemeye gelen sporseverler de eşlik edince ortaya muhteşem görüntüler çıktı.

KIRŞEHİR-BARTIN BERABERE BİTTİ, EREĞLİ LİDER OLDU

   Lider Bartınspor’un deplasmanda karşılaştığı ikinci sıradaki Kırşehir Belediyespor maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sona erince temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Türk Metal Kırıkkale galibiyetiyle puanını 30’a yükseltti, Bartınspor 29, Kırşehir Belediyespor da 29 puanda kalınca Ereğli Belediyespor sezon başından bu yana ilk kez liderliğe yükseldi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR