Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ŞENOL DEMİR İSTİFA ETTİ

ŞENOL DEMİR İSTİFA ETTİ
Bu içerik 4102 kez okundu.
Advert

 

   TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Şenol Demir istifa ettiğini açıkladı.

   2 yıl önce Zonguldak Kömürspor’un başına Cahit Terzi’nin yerine gelen ve 7 hafta üst üste kazanamayan, “küme düşer” denilen takımı 3’üncü Lig’de şampiyon yaparak 2’nci Lige çıkaran Şenol Demir, geçtiğimiz sezon da kısıtlı imkanlarla play-off’un kapasından döndü. 2017-2018 futbol sezonunda maddi-manevi çöküntü içinde olan Zonguldak Kömürspor istediği transferleri yapamamış, geçtiğimiz sezonun kadro kalitesi olarak altında kalmıştı. Teknik Direktör Şenol Demir ve ekibi ise, elindeki dar kadro ile geride kalan 20 hafta içinde 25 puanla 12’nci sırada bulunuyor.

   Ligde son 6 haftadır kazanamayan ve Pazar günü son maçta sahasında Konya Anadolu Selçuksporn ile 0-0 berabere kalan Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Şenol Demir, takımın önünü açmak için bugün kulüp binasında istifasını açıkladı.

   Zonguldak Kömürspor yönetiminin hafta sonu deplasmanda oynanacak Fethiyespor maçına kadar yeni bir teknik adamla anlaşması bekleniyor.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ADD DEVREK ŞUBESİ EĞERCİ İLKOKULU  VE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ
ADD DEVREK ŞUBESİ EĞERCİ İLKOKULU VE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ
BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI: ZANLI TUTUKLANDI
BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI: ZANLI TUTUKLANDI