Advert
Advert
Advert

ANKARA’DA DEV OPERASYON

Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilenler arasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki FETÖ yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği belirlenen 13 "mahrem imam" da bulunuyor.

ANKARA’DA DEV OPERASYON
Bu içerik 3175 kez okundu.
Advert

 

     Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında Jandarma Genel Komutanlığında görevli 6 astsubay hakkında gözaltı kararı çıkardı.

     FETÖ soruşturmasında Sahil Güvenlik ve Deniz Kuvvetleri komutanlıklarında aralarında muvazzafların da olduğu 30 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. FETÖ soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilenler arasında Sahil Güvenlik Komutanlığı Özel Kalem Müdürü de bulunuyor.

     Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görevli, aralarında muvazzafların da  bulunduğu 30 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

     Alınan bilgiye göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Deniz Kuvvetleri  Komutanlığında görevli bazı subayların FETÖ üyesi olduğu tespitinin ardından,  daha önce başlatılan soruşturma kapsamında aralarında muvazzaf subayların da  olduğu 30 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

     Bu kişiler arasında Sahil Güvenlik Komutanlığı Özel Kalem Müdürü  olarak görev yapan bir binbaşının da yer aldığı öğrenildi

      Aynı soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilenler arasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki FETÖ yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği  belirlenen 13 "mahrem imam" da bulunuyor.

     Şüpheliler hakkında daha önceki operasyonlarda etkin pişmanlıktan  yararlananların ifade ve teşhisleri ile FETÖ irtibatları doğrultusunda gözaltı  kararı verildiği, bunlardan 8'inin halen yurt dışında olduğu öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi  ekiplerince gözaltı kararlarının ardından Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli,  Balıkesir ve Artvin'de eş zamanlı operasyon başlatıldı.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI'NA OPERASYON

      Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör  Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığında halen  görevde bulunan 6 astsubay hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

      Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı  personeline yönelik daha önce yapılan operasyonlarda etkin pişmanlık  hükümlerinden yararlananların ifade ve teşhis işlemleri sonucunda FETÖ silahlı  terör örgütüyle irtibatları tespit edilen ve halen görevde olan 6 astsubay  hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı duyuruldu.

      Açıklamada, gözaltı işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ