Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

MEŞELİ: AĞUSTOS’TA PTT’YE 36 YENİ PERSONEL ALINACAK

PTT 5 bin personel alacak, yazılı sınavı 12 Ağustos’ta yapılacak. Yazılı sınav sonucunda da gerekli güvenlik soruşturmaları yapıldıktan sonra da Zonguldak'a 36 personel alınacak.

MEŞELİ: AĞUSTOS’TA PTT’YE 36 YENİ  PERSONEL ALINACAK
Bu içerik 2373 kez okundu.
Advert

 

  Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, müdürlük olarak ilde devam eden çalışmaları ve yatırımları açıkladı. Meşeli açıklamasında, “Zonguldak PTT Başmüdürlüğü olarak, Genel müdürlüğümüzün koyduğu 2023 hedeflerine ulaşma noktasında bütün hızımızla çalışmalarımız devam etmektedir. Zonguldak ölçeğimizde bina sıkıntımız yok” dedi. Müdür Mehmet Meşeli açıklamasında, “Şu anda bilindiği gibi Soğuksu’daki PTT Başmüdürlüğü binamızın tadilatı bitmek üzere, son 1-2 aylık bir iş kaldı. İnşallah tadilat bittiğinde birinci katına yen kurulan Dağıtım Müdürlüğü’müzü taşıyacağız, üst katlara da Başmüdürlük birimlerimizi taşıyacağız. 2018’n Eylül, Ekm ayından sonra da Soğuksu’daki binamızda hizmet vermeye devam edeceğiz’ diyerek sözlerine şunları ekledi; “Ereğli’deki binamız yapılmakta müteahhit firmadan dolayı bir aksamalar oldu onu da Genel Müdürlüğümüz değerlendirme yapıyor ona da bir çözüm üretilecek. Şube işyerleri sayımızı artırdık, şu anda 19 tane şubemiz var. Son zamanlarda WestaLfe AVM’ye br şube açtık. Sabah 10.00’dan gece 22.00’ye kadar Cumartesi ve Pazar günler de dahil açık. Bu konuda özellikle Zonguldaklıların bu konuyu bilmesini istiyorum çünkü saat 5’den sonra PTT kapandı gibi bir endişenin içinde oluyorlar. Bunun yanında inşallah Kozlu Fatih Sitesine bir şube açacağız onayı geldi yer kiralamasını da yaptık, cami derneğinin altındaki dükkanlardan birisi ile kiralama aşamasındayız onu da Eylül, Ekm ayında faaliyete geçireceğiz.

  36 YENİ PERSONEL AĞUSTOS AYINDA ALINACAK

  Bilindiği üzere PTT 5 bin personel alacak, bunun yazılı sınavı da 12 Ağustos’ta yapılacak. Yazılı sınav sonucunda da gerekli güvenlik soruşturmaları yapıldıktan sonra da personel takviyesi de olacak 36 personel alınacak buraya 20’s memur, 16 tanesi postacı bunlarla birlikte Zonguldak’ımıza PTT hizmetlerimizi hiçbir şeklide aksamaya sebebiyet vermeyecek şekilde devam edecek.

   PTT MATİĞİ FAALİYETE GEÇİRDİK

  Ayrıca PTT’mizin PTT matiklerimz var. PTTmatiklerde 7/24 saat PTT hizmetleri verilmesi noktasında faaliyetlerini sürdürüyor, bu sayı 21 iken şu anda 28. PTTmatiği faaliyete geçirmekteyiz. 2 lokasyon içinde Ereğli’de araştırmalarımız var. Oradakini de kurduktan sonra 30’a yakın bir PTTmatiğimiz olacak.

  26 TANE ARAÇ GELDİ

  Ayrıca biliyorsunuz mobil aracımız mevcut, mobil aracımız da PTT şubesi açamadığımız ancak PTT işyeri hizmetine ihtiyaç duyulan yerlerde değerlendiriyoruz. Özellikle Elvanpazarcık, Türkali gibi yerlerde görevlendirmek suretiyle hizmetlerine sunuyoruz. Ayrıca olası etkinliklerde ihtiyaç duyulması halinde veya hizmetin kesilmesi noktasında mobil aracımız hizmete açık. Ayrıca bir ay önce PTT Genel Müdürlüğümüz filo araç kapsamında 2 bin 839 tane araç kiralama suretiyle tüm araçlarımızı Türkiye bazında yeniledi. Bu bağlamda da bize de 26 tane araç geldi. Araçlarımızın hepsini yeniliyoruz şu anda araçlarımız da hizmete hazır aşamasındayız. Bunlarla birlikte araçlarımızda çok yönlü hizmete özel hizmet sunumu şeklinde. Bunun da faydası şu olacak hem arabalarımızın yeni olması hem de hizmete daha aktivasyon şeklinde hazır olması araç filomuzu da hem genişletmiş oluyoruz, hem de yenilenmiş sıfır arabalarla Zonguldak halkımıza PTT hizmetlerini en iyi şekilde vermek arzumuzu güçlendiriyoruz ve gayretimiz bu noktadadır”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
DEVREK BELEDİYESİ 15 DÜKKANI KİRAYA VERECEK
DEVREK BELEDİYESİ 15 DÜKKANI KİRAYA VERECEK