Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK ZİRAAT ODASI İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI

Devrek Ziraat Odası Başkanlığı istişare toplantısı, Devrek Ziraat Odası Başkanı İdris Uzunsel başkanlığında Devrek Ziraat Odası Başkanlığı binasında yapıldı.

DEVREK ZİRAAT ODASI İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI
Bu içerik 2287 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

  Devrek Ziraat Odası Başkanlığı istişare toplantısı, Devrek Ziraat Odası Başkanı İdris Uzunsel başkanlığında Devrek Ziraat Odası Başkanlığı binasında yapıldı. Toplantı, açılış ve yoklamanın ardından başladı.

  Devrek Ziraat Odası Başkanı Uzunsel başkanlığında yapılan toplantının gündem maddesi tarım yapan köylülerin sorunları ve sorunların çözümlerine yönelik istişare oldu. Toplantıda oda meclisi üyeleri ve yürütme kurulu üyelerine köylülerin yanlarında olmaları gerektiğini vurgulayan oda başkanı Uzunsel yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi:

  “Meclis üyelerim ve yürütme kurulu üyelerim sizlerden isteğim köylerde üretim yapan köylülerin neler ürettiğini, üretimin nasıl gittiğini ve bir sorunları olup olmadığını kontrol etmeniz. Her daim üretim yapan köylülerin yanında olun. Onların sorunlarına çözüm bulmaya çalışın. Odamıza üye olmayan üretim yapan köylümüz varsa üye olmalarına yardımcı olalım. Üye olan köylümüzün de aidat ödemelerinde oda olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.

 Meclis üyelerim ve yürütme kurulu üyelerim, zorunlu haller olmadıkça yapmış olduğumuz bu toplantılara katılım gösterelim. Toplantılarımızın amacı sorunlarımızı paylaşmak onlara çözüm bulmak ve daha neler yapabiliriz gibi konuları konuşmak. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU