Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

SAFRANBOLU’DA OFF-ROAD

2018 OFF_ROAD Türkiye Ulusal Trial 2. yarışı, kısa adı Kardoff olan Karabük-Safranbolu Doğa ve Otomobil Sporlar Arama Kurtarma Derneği tarafından 14-15 Temmuz tarihlerinde Karabük ilinin Safranbolu ilçesinde gerçekleştirilecek

SAFRANBOLU’DA OFF-ROAD
Bu içerik 2723 kez okundu.
Advert

 

    2018 OFF_ROAD Türkiye  Ulusal Trial 2. yarışı,  kısa adı Kardoff olan Karabük-Safranbolu Doğa ve Otomobil Sporlar Arama Kurtarma Derneği tarafından 14-15 Temmuz tarihlerinde Karabük ilinin Safranbolu ilçesinde gerçekleştirilecek.Takım olarak yarışılan bu formatta tüm takımların iddialarının fazla olması ve şampiyonluk için hırslanması sebebi ile kıyasıya mücadele edecekler. Adrenalin dolu ve yarışma görsellerin ön plana çıktığı bu yarış için herkes davetli.

    Yarışma 14 Temmuz ve 15 Temmuz günlerinde birer etap olarak koşulacaktır. Etaplar zorlu kapılardan oluşmakta ve takımların ideal süre içerinse zorlu kapıların geçmesi gerekecektir.Araç  ve arazi yapısı gereğince kaya tırmanışları ve inişleri su geçişleri yarışa heyecan katacaktır.

   Yarış programı ise şu şekilde açıklandı:

       YARIŞMANIN STARTI 1. AYAK

  14 Temmuz 2018 Cumartesi Saat 11:00

  14 Temmuz 2018 Cumartesi Saat 17:00

       YARIŞMANIN STARTI 2. AYAK

  15 Temmuz 2018 Pazar Saat 11:00

  15 Temmuz 2018 Pazar Saat 17:00

         ÖDÜL TÖRENİ  

  15 Temmuz 2018 Pazar Saat 18:15

   Türkiye’nin çeşitli yerlerinden katılım sağlayacak kulüplere ve yarışmacılara başarılar dileriz. Yarışma ile ilgili teknik ve idari detaylara www.kardoffyaris.com.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.

  Ulusal Türkiye Şampiyonası 2. Ayak yarışı organizasyonuna verdikleri desteklerden dolayı Karabük Valiliği, Safranbolu Kaymakamlığı, İl ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Karabük ve Safranbolu Belediyeleri, Karabük ve Safranbolu Orman İşletmeleri, İl Özel İdaresi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay’a Teşekkür Ederiz.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.