Advert
Advert
Advert

İSMETPAŞA MAHALLESİ AŞURE DAĞITTI

Devrek’in en büyük mahalleri arasında yer alan İsmetpaşa Mahallesi Muhtarlığı her yıl geleneksel olarak Muharrem Ayında gerçekleştirdiği aşure dağıtma programını bu senede yaptı.

İSMETPAŞA MAHALLESİ AŞURE DAĞITTI
Bu içerik 2574 kez okundu.
Advert

 

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 Devrek’in en büyük mahalleri arasında yer alan İsmetpaşa Mahallesi Muhtarlığı her yıl geleneksel olarak Muharrem Ayında gerçekleştirdiği aşure dağıtma programını bu senede yaptı. Bin kişilik olarak hazırlanan aşure öğle namazı sonrası İsmetpaşa Muhtarlığı önünde vatandaşlara ikram edildi.

  İsmetpaşa Mahallesinde bulunan esnaf ve mahalle halkının yardımlarıyla yapılan aşure İsmetpaşa Mahallesi Muhtarlığının organizasyonuyla halka dağıtıldı. Aşure dağıtımına esnaf, vatandaş ve mahalle sakinleri büyük bir katılım gösterdi. Namaz sonrası yapılan duadan sonra aşure katılan esnaf, vatandaş ve mahalle sakinlerine dağıtıldı. İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Necla Esen Ak, ‘Dağıtılan aşure sadece benim emeğimle olmadı, mahallede bulunan esnaf ve mahalle sakinlerimizin ortak çalışmaları sonucu biz bu organizasyonu bu yıl beşinci kez yapıyoruz. Aşure programımıza gelen herkese ve emeği olan esnaf, vatandaş ve mahalle sakinlerimize buradan teşekkür ediyorum.’dedi.

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ