Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

BOZKURT ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çetin Bozkurt, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Devrek Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

BOZKURT ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu içerik 3373 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

  28 Yıl Devrek Belediyesi bünyesinde hizmetlerde bulunarak, geçtiğimiz Nisan ayında emekli olan Çetin Bozkurt Belediye Başkanlığı aday adaylığını CHP Devrek İlçe Binası önünde açıkladı.

 Bozkurt’un aday adaylığını açıklamasının öncesinde kendisine başarılar dileyen CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney yaptığı konuşmasında; ‘Çetin Bozkurt’un adaylık başvurusunu almak için buradayız. Bütün aday adayı arkadaşlarımızın yanındayız, onlarla birlikte hareket edeceğimizi her zaman söylüyoruz. Kendisinin sosyal belediyeciliği, Devrek’te yansıtacağını çok iyi biliyoruz. Devrek’e güzel şeyler katmak anlamında kendisine başarılar diliyorum.’ dedi.

  Tüm yurtta 2019 yılında yapılacak olan 31 Mart yerel seçimleri için, Devrek Belediyesi Başkanlık Aday Adaylığını CHP Devrek İlçe Binası Önünde açıklayan Bozkurt, yaptığı açıklamada; “Bugün burada 31 mart yerel seçimlerinde ilçemiz belediye başkanlığına üyesi olmaktan gurur duyduğum CHP’den başvuru yapmaktan gurur duyuyorum. 28 yıl boyunca Devrek Belediyesi’nin hemen hemen her kademesinde çalışma yaptım. 28 yıllık hizmetlerim sonrasında geçtiğimiz Nisan ayında emekliliğe ayrıldım. Emekliliğimle birlikte gönül verdiğim partinin saflarına katıldım. Bugünde Devrek Belediyesi Başkan aday adayı olarak karşınızdayım.  Belediyecilik benim işim. Doğduğum büyüdüğüm birlikte yaşadığımız ilçemiz Devrek’i seviyorum. Bu nedenle belediyecilik anlamında edindiğim tecrübelerimle ilçem ve insanlarımıza hizmet etmek için buradayım. Yasal süreçler sonrası partimizin adayı olduğumda projelerimle sizler ve halkımız karşısında olacağım. Benim seçim kazanacağıma inancım tamdır ancak başarı için bu yeterli değildir. Partimizin ilçe yönetiminden en sade üyesine kadar katkı ve bizzat sahada çalışmamıza ihtiyacımız vardır. Yolunuz yolumuzdur yolumuz açık olsun. Bugün burada olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Bozkurt yaptığı açıklamadan sonra aday adaylığı için başvurusu dosyasını CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü’ye teslim etti.

 Bozkurt’un aday adaylığı başvurusu açıklamsına; CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, 22. Dönem Milletvekili aday adayı Umut Başoğlu, CHP Zonguldak Disiplin kurulu üyeleri, Devrek CHP teşkilatı, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.