Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

BÜKRÜ: DEVREK BÖLGESİNDE BİR YILDIZ OLACAK

AKP Devrek İlçe Başkanlığı tarafından Devrek Cumhuriyet Meydanında bulunan seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

BÜKRÜ: DEVREK BÖLGESİNDE BİR YILDIZ OLACAK
Bu içerik 4101 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 AKP Devrek İlçe Başkanlığı tarafından Devrek Cumhuriyet Meydanında bulunan seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

 Açılışa, AKP Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, AKP Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü, Zonguldak İlçe Başkanı Zeki Tosun, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Satılmış Gebeş, AKP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Canbaş’ın yanı sıra ilçe teşkilat mensupları, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

KUTSAL EMANETİ KİME LAYIK GÖRÜYORSANIZ ONA VERİN

Sezai Bükrü, 31 Mart yerel seçimlerine çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek. Devrek’e yakışır işler yapacaklarını dile getirirken seçim bürosu açılışana katılan vatandaşlara seslendiği konuşmasında; “Kıymetli Devrekli kardeşlerim seçim bürosu açılışımıza hoş geldiniz. Huzurlarınızda AKP Devrek Belediye Başkanı olarak bulunmaktayım. Önümüzde çok önemli ve hassa bir seçim var. 31 Mart günü sandığa giderek bu kutsal emaneti kime layık görüyorsanız ona teslim edeceksiniz. Demokrasi işte bu yüzden güzel, milletin idaresi her şeyin üstünde. Demokrasi seçilip kendi başına hareket etmek değildir, demokrasi birlikte konuşmak ve birlikte yönetmektir.

Devrek’in büyük bir geçmişi var eşiz kültürü, mutfağı tarihimiz ve coğrafyamızla dünya markası olabilecek birçok değere sahip. Onları modern imkanlarla tüm dünyaya tanıtacak bir gayret gerekiyor.

RAZI OLUNMAYAN HİÇBİR İŞE İMZA ATMAYACAĞIZ

Huzurlarınızda 2015 yılında meydana gelen heyelanda mağdur olan heyelanzede vatandaşlarımızın da sorunlarının çözüleceğin sözünü veriyorum. Devrek halkının razı olmadığı hiçbir işe imza atmayacağız. Devrek’e katkısı olacak herkesle birlikte olmaya ve elini tutmaya hazırız. O yüzden sadece AKP’li kardeşlerimizin değil herkesin oyunu istiyoruz. Belediye meclis üyesi aday arkadaşlarımız hepinizin yakından tanıdığı isimler. Sorumlulukları çok büyük, onlara da çok iş düşecek.

DEVREK’İN ANKARA’DA YETİŞMİŞ İNSAN GÜCÜ VAR

Devrek en iyisine layık, o yüzdün hedefimiz çıtayı daha da yükseğe koymak. Devrek’in Ankara’da çok kıymetli makamlarda yetişmiş insan gücü var. Onlarda bu hizmet yolculuğunda bizimle olacaklar. Devrek, çağın gerektirdiği tüm imkanlarla bölgesinde bir yıldız olacak. Tek bir hedefimiz var insanların göç ettiği değil, yerleşmek için yarıştığı bir Devrek inşa etmek. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey sizlerin desteğidir.” Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AKP’nin Devrek Belediye Başkan Sezai Bükrü’nün Seçim Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU