Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

GEBEŞ: KADINLARIMIZIN GÜCÜNE İNANIYORUM

Gebeş: Kopuk bir Çaydegirmeni yok artık. Görüyorsunuz kenetlenmiş bir Çaydeğirmeni var. Emin adımlarla yürüyoruz bu yolda. El ele omuz omuza verdik. Çaydeğirmeni bunu başaracak, alnımızın akıyla hedefimiz yüzde 90’ı alacağız. Her şey...

GEBEŞ: KADINLARIMIZIN GÜCÜNE İNANIYORUM
Bu içerik 1252 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

   Gebeş: Kopuk bir Çaydegirmeni yok artık. Görüyorsunuz kenetlenmiş bir Çaydeğirmeni var. Emin adımlarla yürüyoruz bu yolda. El ele omuz omuza verdik. Çaydeğirmeni bunu başaracak, alnımızın akıyla hedefimiz yüzde 90’ı alacağız. Her şey Çaydeğirmeni’miz için

   Çaydeğirmeni Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Satılmış Gebeş 31 Mart yerel seçimleri için gece gündüz, yağmur çamur, saat fark etmeksizin vatandaşla buluşup onların istek ve taleplerini dinlemeye, sorunlarına çözüm bulmak için onlarla konuşmaya devam ediyor.

    AMAÇ YENİ YÜZLERLE TANIŞMAK

    Geçtiğimiz günlerde Çaydeğirmeni’nde yaşayan kadınların katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltı programında; “kahvaltı ve toplantıların amacı tanışamadığımız yeni yüzlerle tanışmak, birlik beraberlik ve dayanışma içinde olmak” diyen Başkan Gebeş, kahvaltı programında Çaydeğirmenli kadınlarla karşılıklı istişarelerde bulundu.

   BELDE STATÜSÜNDEN ÇIKACAĞIZ

   Başkan Gebeş; “Çaydeğirmeni için yapacağımız birçok projemiz var. Bunların bir kısmını geçtiğimiz günlerde tanıttık. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projeler gibi bu projelerde hayata geçirilecek. Çaydeğirmeni olarak koyduğumuz hedefler var. Çaydeğirmeni’ni belde statüsünden çıkararak ilçe olmasını sağlamak gibi.

   ‘YOL, SU, KANALİZASYON ÇAYDEĞİRMENİ GÜNDEMİNDEN KALKMALI’

    Eksiğimiz olmuştur fakat benim itina ettiğim özen gösterdiğim nefes alıp verdiğimiz sürede gelip geçtiğimiz bu dünyada hoş bir seda bırakmak, birlik ve beraberlik içinde birbirimizi anlamak, yüzüne gülmek, sorunlarımıza samimi bir şekilde eğilmek.

     Benim bu seçimde isteğim ve hep hayalimde olan insanların parti fark etmeksizin birlikte bir ortamda buluşabilmeleriydi. Bu görüntüyü de geçen hafta gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programında şahit olduk. İnsanların birlik ve beraberliği her zaman Çaydeğirmeni’mize yarar. Yol, su,  kanalizasyon, park, bahçedir bunların Çaydeğirmeni gündeminden kalkması lazım. Çaydeğirmeni olarak önümüze koyduğumuz hedef bu belediyeyi ilelebet yaşanabilir hale getirmek. Ne yapabiliriz, nasıl ses getirebiliriz, nasıl birlikteliği sağlayabiliriz,  Çaydeğirmeni’ni nasıl ilçe yapabiliriz bunu konuşmalıyız, tartışmalıyız, bunun için çalışmalıyız.

  ‘CUMHURBAŞKANIMIZDAN TEK İSTEĞİMİZ VAR’

   Oy oranı yüzde 90’ı geçen bölgelere sayın Cumhurbaşkanımız teşekkür ziyaretleri yapıyor. Amacımız yüzde 90 alıp sayın Cumhurbaşkanımızın Çaydeğirmeni’ne teşekkür ziyareti yapmasını sağlamak. Yapacağı ziyarette tek isteğimiz olacak Çaydeğirmen’in ilçe yapılması.

   KADINLARIMIZIN GÜCÜNE İNANIYORUM

   Bu sebeple önümüzdeki seçim Çaydeğirmeni için bir imtihan olacak. Bizim Çaydeğirmen’in de heba edeceğimiz, bize geri dönüşümü olmayan bir tane oyu harcayacak durumumuz yok. A partili,  B partili,  C partili olabilirsiniz buna da saygı duyuyorum.  Ama aklın yolu bir el ele vereceğiz Çaydeğirmen’in adını Türkiye’ye duyuracağız. Kadınlarımız sizlerin gücü üstünde güç tanımıyorum. Kadınların gücüne ve hakimiyetine inanıyorum bu gücü ve hakimiyeti sandığa yansıtacağınıza inanıyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU