-Sercan KAPUSUZ-
31 Mart günü yapılan yerel seçimlerde CHP’den Devrek Belediye Başkan Adayı olarak seçime giren ve seçimi kazanan Çetin Bozkurt mazbatasını alıyor.
Başkan Bozkurt 5 Nisan (Bugün) Cuma günü saat 14.30’da Devrek Adliyesi’nde bulunan İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını alacak. İlçe seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra Başkan Bozkurt Devrek Belediyesi'nde gerçekleştirilecek olan devir teslimin ardından resmen Belediye Başkanı görevine başlamış olacak.
Seçildikten sonra tebrik için çiçek kabul etmeyen Bozkurt yaptığı açıklamasında; “ Çok değerli hemşerilerim, 5 Nisan 2019 Cuma Günü saat 14.30’da Mazbata Töreni gerçekleştirecektir. Tüm Devrekli vatandaşlarımız törene davet ediyorum. Sizlerden ricam tebrik için çiçek göndermek yerine LÖSEV’e bağışta bulunmanız. Şimdiden duyarlılığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun.” dedi








