Advert
Advert
Advert

‘E-TWİNNİNG’ PROJE SERGİSİ AÇILDI

Dört okulun ortak olduğu eTwinning projesi kapsamında öğrencilerin ürettiği sanat eserleri sergisi açıldı.

 ‘E-TWİNNİNG’ PROJE SERGİSİ AÇILDI
Bu içerik 2262 kez okundu.
Advert

 

 

 

 -Sercan KAPUSUZ-

    İstiklal İlkokulu öğretmeni Kamer Göktepe ve öğrencileri, Gazi Ortaokulu öğretmeni Nilüfer İnan ve öğrencileri, Misakı Milli İlkokulu öğretmeni Betül Açabelen ve öğrencileri ile Çaydeğirmeni Toki İlkokulu öğretmeni Elif Kocaeli ve öğrencilerinin ortak olduğu eTwinning projeleri sergisi gerçekleştirildi.

   Projenin sergi açılışına, Devrek Belediye Yardımcısı Recep Korum, Devrek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Yüceer, daire müdürleri, okul müdürleri,  öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

   Misakı Milli İlkokulu öğretmenlerinden Betül Açabelen’in  kuruculuğunu üstlendiği e-Twinning projesei kapsamında on ayılık süreçte projeye katılan öğrenciler trafından yapılan sanat eserleri sergilendi.

   Proje kapsamında her ay bir sanat dalını öğrenen öğrenciler mozaik sanatından ahşap boyamaya kadar birçok sanat dalını öğrendi. Öğrenciler öğrendikleri bu sanat dallarında yaptıkları eserlerini açılışı gerçekleştirilen eTwinning proje sergisinde sergilendi. Sergi açılışında Devrek Halk Eğitim Merkezi Öğretmenlerinden Elvan Parmak yönetiminde Misakı Milli İlkokulu örencilinin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterisi sunuldu.

   Projede görevli olan öğretmen ve öğrencilere katılım sertifikaları ise Devrek Belediye Başkan Yardımcıs Recep Korum ve İlçe Milli Eğtim Şube Müdürü Cemalettin Yüeer tarafından verildi. Sergiyi gezen protokol heyeti proje öğretmenlerinden sergi ve projeye katılan öğrenciler hakkında bilig aldı

  eTwinning proje sergisine ilginin yoğun olması proje öğretmelerini, öğrencileri ve velileri sevindirdi. Sergide ayrıca Devrek Mesleki Eğtim Merkezi Tarafından Palyaço gösterisi ile yüzboyama etkinlikleri yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR