Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT ESNAFI ZİYARET ETTİ

Başkan Bozkurt, esnafımızı gezip, birlikte çay içerken vatandaşlarımızla sohbet etti

BAŞKAN BOZKURT ESNAFI ZİYARET ETTİ
Bu içerik 1508 kez okundu.
Advert

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, esnaf ziyaretleri ederek, vatandaşla bir araya geldi.

    Haftasonunu esnaf ziyareti yapıp vatandaşla bir araya gelen Başkan Bozkurt, esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyip, fikir alışverişinde bulundu.

    Her zaman esnafı ziyaret edip, vatandaşla bir arada olmaya özen gösteren Başkan Bozkurt’un bu özelliği esnaf ve vatandaşın da beğenisini kazanmaya devam ediyor.

    Başkan Bozkurt, esnaf ziyaretleri sırasında her birine hayırlı işler ve bol kazançlar dilediğini söyleyip, bir dizi çalışmanın takibini yapmak ve incelemelerde bulunmak için yanlarından ayrıldı.

Başkan Bozkurt çalışmaları takip etti

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yapımı devam eden bir dizi noktada incelemelerde bulundu ve çalışmaları yakından takip etti.

    Öncelikle Cumhuriyet Meydanı’nda incelemelerde bulunan Başkan Bozkurt, meydanda yer alan kavşağın yeni halinin yapım çalışmalarını izledi.

    Daha sonra Belediye Fen işleri ekibiyle Şehir Mezarlığına gelen Başkan Bozkurt, burada incelemelerde bulunup, mezarlığın temizlik ve bakımı konularında gerekli personele talimatlar verdi.

   Şehir merkezindeki incelemelerinin ardından yapımı devam eden Devrek Baston Satış Merkezi, Müze ve Doğa Kültür Merkezi projelerini incelemek için çalışma alanına ziyarette bulundu.

    Yapımı devam eden Devrek Baston Satış Merkezi, Müze ve Doğa Kültür Merkezi’ni gezen Başkan Bozkurt, çalışmaları yakından takip edip, aşama ve süreç hakkında bilgi aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.