Advert
Advert
Advert

‘ÇAĞIN VEDASI’ ADLI KISA FİLM TÜRKİYE 1.Sİ OLDU

‘ÇAĞIN VEDASI’ ADLI KISA FİLM TÜRKİYE 1.Sİ OLDU
Bu içerik 1590 kez okundu.
Advert

 

    Pamukkale Kaymakamlığı’nın düzenlemiş olduğu Türkiye geneli "Teknolojinin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı" temalı liseler arası kısa film yarışmasında Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Selim Akdemir ve öğrencileri Hamidiye Anadolu Lisesi adına katıldığı yarışmada ‘Çağın Vedası’ adlı kısa filmleriyle Türkiye 1.si oldu.

    Yarışma filmi koordinatör öğretmeni Selim Akdemir “Yaptığımız işin bir yerlerde karşılık bulması bizi mutlu ve motive etti. Devrek’imizi Denizli’de en güzel şekilde temsil ettik. Daha iyi imkânlarla, daha iyi ekipmanlarla ve daha iyi ekip ile daha iyi işler çıkaracağımıza inanıyoruz.” dedi.

    Selim Akdemir açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Bununla birlikte ‘Teneffüs’ adlı filmimizi de çektik ve yarışmalara gönderdik, göndermeye de devam ediyoruz. Senaryo yazmaya, proje üretmeye, sinemanın imkânlarını kullanarak teknoloji, eğitim, aile, bağımlılıkla mücadele gibi bir takım konuları işlemeye gayret ediyoruz. Amacımız Devrek’imizi gittiğimiz her yerde en güzel şekilde temsil etmek, kültürel açıdan zengin bu küçük ilçenin adını duyurmak ve sinematografik açıdan da doğal güzelliklerini her yerde göstermek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ