Advert
Advert
Advert

DEVREK ANADOLU LİSESİ ARADIĞI YAZARI BULDU

Devrek Anadolu Lisesi ‘Anadolu Lisesi Genç Yazarını Arıyor’ projesi ile aradığı yazarı buldu.

  DEVREK ANADOLU LİSESİ ARADIĞI YAZARI BULDU
Bu içerik 3227 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

  Devrek Anadolu Lisesi  ‘Anadolu Lisesi Genç Yazarını Arıyor’ projesi ile aradığı yazarı buldu.

  Devrek Anadolu Lisesi öğrencisi Kerem Çavuş yazdığı dönem öyküsü ‘Afitap’ ile Devrek Anadolu Lisesi’nin “Genç Yazarı” oldu.  Devrek Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Nurbanu Erkeç’in okulda yürüttü ve Türk Dili  ve Edebiyatı öğretmeni Ayşegül Çanga’nın destekleriyle hayata geçirdiği ‘Anadolu Lisesi Genç Yazarını Arıyor’ projesine katılan Kerem Çavuş projeye katılan hikaye, öykü ve şiirden oluşan 18 proje arasında birinci olarak proje ödülü olan ‘Kitap Basımı’ hediyesine layık görüldü.

   İMZALI KİTABINI HEDİYE ETTİ

  Genç Yazar Çavuş, proje öğretmenleri Erkeç ve Çanga ile birlikte yazdığı kitabla önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Cemalettin Yüceer’i sonrasında Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u ziyaret ederek imzalı kitabını hediye etti.

  İÇİNDE YAZMA AŞKI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ BULUYORUZ

  Ziyeretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Cemalettin Yüceer; “ Öğretmenlerimizin yapmış olduğu proje ile içince yazma aşkı olan öğrencilerimize ulaşma imkanı bulmuş oluyuruz. Bunlardan biriside kitabıyla karşımızda duran Kerem Çavuş. Ben kaleminin hiç tükenmemsini ve yazmamayı bırakmaması diliyorum.” Dedi.

  OKUMAKTAN VE YAZMAKTAN VAZGEÇME

  En sevdiği dersin edebiyat olduğunu ve bir yere gittiğinde ilk ziyaret ettiği yerin kitapçılar olduğu söyleyen Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt; “ Genç yazarımızı tebrik ediyorum. Okumak en büyük zevklerimden birisi genç yazarımızın kitabınıda en kısa sürede okuyacağım. Okumaktan ve yazmaktan vazgeçme. Kelimelerin, kaleminin mürekkebi hiç bitmesin.” Dedi.

   YAZDIĞIM BİRÇOK HİKAYE VAR

  Çavuş, yaptığı açıklamada,yazmaya hobi olarak başladığını belirterek, “Yazdığım birçok hikaye ve karamalarım var. Öğretmenlerimin oulda böyle bir proje başlattığını duyunca bende kaılmak istedim ve ‘Afitap’ ismini vrdiğim dönem öykümle katılmaya karar verdim. Yarışmaya katılan diğer eserler arasında yapılan değerlendirme sonucında birincilik ödülüne layik görüldüm. Bana bu ersri yazamanda ve bu projeyi hazırlaayrak biz bu imkanları sağlayan  öğretmenelrime çok telşekkür ederim.” Dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ