Advert
Advert
Advert

FESTİVAL MUHTEŞEM FİNALLE SON BULDU

Devrek’te düzenlenen “30. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali” müthiş bir finale sahne oldu.

FESTİVAL MUHTEŞEM FİNALLE SON BULDU
Bu içerik 1887 kez okundu.
Advert

 

 Devrek’te düzenlenen “30. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali”  müthiş bir finale sahne oldu.

  Festivalin 6. ve son gününde Cumhuriyet Meydanında yer alan dev sahnede Betül Demir’in performansının öncesinde Prof.Dr. Şendoğan Karadeli yer aldı. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Karadeli Belediye Başkan Çetin Bozkurt ile birlikte düet yaptı. Başkan Bozkurt’ta sözleri Pir Sultan Abdal’a ait olan “Dostum Dostum” şarkısını seslendirdi.

 Betül Demir, birbirinden güzel parçalarla Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar ve konserleri izlemeye gelemeyenler için yapılan canlı yayınla ekranları başındaki, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

  Yeniden sahneye gelen ve Betül Demir’le de güzel bir düet yapan Başkan Bozkurt’a bağlamasıyla Remzi Budak eşlik etti. Betül Demir geceyi, İzmir Marşı eşliğinde başlayan havai fişek gösterisiyle sonlandırdı.

  Konser bitiminde ise 3 gün boyunca festivalin sunuculuğunu üstlenen Devrekli hemşehrimiz Mutlu Ulusoy teşekkür ve veda konuşması yaptı. Sunucu Ulusoy konuşmasında, başta Belediye Başkanı Çetin Bozkurt olmak üzere, tüm belediye personeline, konser alanında kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlara, canlı yayın başındaki izleyenlere ve de organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

 Konser sonrası sanatçılara Belediye Başkanı Bozkurt tarafından plaket ve Devrek Bastonu hediye edildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ