Advert
Advert
Advert

YILIN İLK YARDIM SERGİSİ

Devrek Atatürk Ortaoklu tarafından Okul Aile Birliğinin katkıları ile okul yararına yardım sergisi düzenlendi. Açılan yardım sergisine vatandaşlar ve protokol tarafından destek yağdı.

YILIN İLK YARDIM SERGİSİ
Bu içerik 2322 kez okundu.
Advert

 

 Devrek Atatürk Ortaoklu tarafından Okul Aile Birliğinin katkıları ile okul yararına yardım sergisi düzenlendi.  Açılan yardım sergisine vatandaşlar ve protokol tarafından destek yağdı.

  Cumhuriyet Alanı’ nda düzenlenen yardım sergisi açılışında başta Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdür Abdullah Turan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemalettin Yüceer ve Muhammet Atlı’nın yanı sıra  ilçe protokolü hazır bulundu. Tamamı veliler tarafından hazırlanan yiyecekler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

  Organize edilen sergi hakkında bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Kalaycı konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Öncelikle Atatürk Ortaokulu olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında okulumuz yararına ilkini düzenlediğimiz yardım sergisine gerek maddi ve gerekse manevi anlamda verdikleri desteklerden dolayı velilerimize ve davetlilerimize teşekkür ediyorum.

 Okul Aile Birliği ve velilerimiz ile birlikte yılın ilk yardım sergisi düzenlemenin mutluluğu, guru içindeyiz. Velilerimizin evlerinde bin bir zahmetle hazırlayıp misafirlerimize sunduğumuz onlarca çeşit yiyecek ve içeceklerden elde edilecek gelir ile okulumuzun eksiklikleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yararına harcama yapılacaktır. Yardım sergimize maddi ve manevi destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ