Advert
Advert
Advert

KARŞIYAKA ECZANESİ TÖRENLE AÇILDI

Devrek Karşıyaka Mahallesinde bulunan Karşıyaka Eczanesi, düzenlenen törenle açıldı.

KARŞIYAKA ECZANESİ TÖRENLE AÇILDI
Bu içerik 5141 kez okundu.
Advert

 

 -Yeter KÖMEÇCİ-

Devrek Karşıyaka Mahallesinde bulunan Karşıyaka Eczanesi, düzenlenen törenle açılıdı. Açılışa Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek İlçe İl Emniyet Müdürü Selim Karartı, Devrek İlçe Müftüsü Hasan İzmirli ’nin yanı sıra çok sayıda Devrekli iş insanı, eczacılar ve davetliler katıldı.

 Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un açılış konuşmasını yaptığı Karşıyaka Eczanesi’nin kurdelesi kesilerek, Devrek İlçe Müftüsü Hasan İzmirli’ nin okuduğu dua eşliğinde açılışı yapıldı. 

  Sahipliğini Eczacı Ayşegül Azman’ın yaptığı eczanede her türlü tıbbi ilacın yanı sıra kişisel bakım ürünlerinden dermokozmetik ürünlere kadar birçok ürün bulunuyor.  Karşıyaka Mahallesi’ nin en büyük ihtiyaçlarından birin eczane olduğunu dile getiren Eczacı Azman; “Karşıyaka Mahallesi Devrek’in en büyük mahallerinden birisi ve en büyük eksikliklerinden biriside eczaneydi. Bunun yanı sıra Devrek merkezde hizmet veren Sağlık Ocağı’nın da Karşıyaka’ya taşınacak olması burada eczane ihtiyacının doğmasına neden oldu.

  Vatandaşlarımızın eczane konusunda mağduriyet yaşamamaları adına eczacı olarak görev yaptığım Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nden ayrılarak Karşıyaka’ya eczane açma kararı aldım. Şuan eczanemizde her türlü tıbbi ilacın yanı sıra kişisel bakım ürünlerinden dermokozmetik ürünlere kadar birçok ürün bulunuyor.

  Biz Devrekli eczacılar olarak yeni binasına taşınacak olan Devrek Sağlık Ocağı’ nın biran önce Karşıyaka’daki yeni hizmet binasına taşınmasını istiyoruz.” Dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ